Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Avrupa farkıyla!

Dört büyüklerin yaptığı yeni sezon transferleri arasında en çok eleştiriyi alan takım, hiç kuşkusuz Beşiktaş'tı... Siyah-beyazlılar, geçen sezon en çok aksayan bölgesi olan savunmasını üç yabancı oyuncuyla güçlendirdi... Uğur İnceman, Ekrem Dağ ve Tuna Üzümcü de mevkilerinin 'iyi' isimleri olarak kadroya dahil edildiler. Yeni yabancılara kimsenin bir lafı yoktu, çünkü kimse tanımıyordu! Evet Zapotocny, Sivok ve Seric'ten bahsediyorum. Ben de dahil olmak üzere istisnasız herkes "Beşiktaş forması, bu adamlara bir hatta birkaç beden büyük gelir" fikrinde birleşmişti. Ama sadece yazarlar ve çizerler değildi bu ifadeyi kullananlar... Tribündeki cefakâr taraftar da "Kim bu adamlar Allah aşkına, bu sene yine ıstırap çekeceğiz" diyorlardı... Hakkını yemeyelim, sadece menajer Sinan Engin, "Ben bu oyunculara kefilim" diyebilme cesaretini gösterdi. Aslında oldukça riskli bir açıklamaydı bu; hani derler ya, her babayiğidin harcı değil! Şu ana kadar Engin haklı, diğerleri haksız çıktı. Zaten öyle de olması gerekiyor. Sonuçta takımın menajeri biz değiliz ki Sinan Engin... Gitti, izledi, beğendi, aldı geldi... Onun doğru transfer yapma zorunluluğu var, bizlerin yok!

Pozitif hava dalgası
Neyse, biz yine ligimize dönelim... Bu sezon 6 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Beşiktaş, bence en sert virajını Trabzon deplasmanında döndü. Ertuğrul Sağlam biraz cesur olsa, bordo-mavilileri yenerek, puan kaybetmeden yoluna devam ediyor olacaktı. Bu zorlu derbide kaybedilen iki puan oldu ama kazanılanlar çok daha önemliydi. Beşiktaş, uzun yıllardır aradığı Ronaldo-Zago ikilisinin yeni versiyonu Zapotocny-Sivok'u bulmuştu artık... İlk kez 'Çek'ler karşılıksız çıkmamış, taraftarlar derin bir 'oh' çekmiş, takımın kendisine olan özgüveni yerine gelmişti... UEFA Kupası'nda da üç maçı kazanmak (her ne kadar çok güçlü takımlar olmasa da) ayrı bir motivasyon oldu. Siyah-beyazlılar bugün ligin namağlup takımlarından G.Antep'i konuk ediyor İnönü'de... Beraberlik iki takımın da işine gelmediği için ya Antep gazi olacak, ya da Kartal yaralanacak.. Perşembe akşamından bu yana Avrupa'dan yayılan "pozitif hava dalgası" sayesinde Beşiktaş, galibiyete bir adım daha yakın görünüyor.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Keyifli olacak!   / 12-09-2008
 Oldu da bitti!   / 15-08-2008
 Rota şaşmasın!   / 10-08-2008
 Kim gitsin?   / 19-07-2008
 Dikkat, taş düşebilir!   / 19-05-2008
 9 doğurtan 9 puan kaybı!   / 16-04-2008
 Adı bende saklı!   / 03-04-2008
 Geriye ne kaldı?   / 23-03-2008
 76-90 arası!   / 22-03-2008
 Tesadüf olmaz!   / 10-03-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Zehirli ok
Hızla defansın arkasına sızan...
Baros tek tabanca!
Skibbe, Kocaeli karşısında formsuz...
Yola devam
6 maçtır kaybetmeyen Beşiktaş' ta...
10 tam puan
Süper Lig' de ilk 4 haftada 3...