Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

09 Aralık 2013 | Pazartesi

Duvara çarptı!

İlk 13 haftada evinde 6 maçta 1 galibiyet alan Bursaspor ile deplasmanda 6 maçta sadece 1 kez kazanan Gençlerbirliği'nin mücadelesi golsüz bitti. Daum, formsuz Pinto'yu tribüne gönderirken, Sestak'ı 8 hafta sonra kadroya alıp, forvet oynattı. Ancak ilk 45 dakikada Timsah, 6 şutta sadece 1 defa çerçeveyi tutturabildi ve üretkenlikten uzak bir tablo sergiledi. Belluschi ve Musa ikilisi olgun atak organize etmede etkisiz kalırken, kanatlar yine işlemedi. Başkent ekibi ise 18'de Jimmy Durmaz ile penaltıyı auta attı.

Son vuruş eksiği
İkinci yarıya Bursaspor, Şener hamlesiyle ve yüksek tempoda başlarken, Taiwo'nun sert şutunu Petrovic çizgiden çıkardı. Taraftarının desteğiyle ateşlenen yeşil-beyazlılar, önde basıp daha çok rakip kaleye gitti. Ancak son vuruşlarda bir türlü etkili olamadı. 73'te Şamil'in şutunda Kulusic'in kaleye gitmekte olan topu koluyla kesmesine hakem Şimşek penaltı vermedi. Son dakikalarda G.Birliği kalesini ablukaya alan Timsah, evinde 4. beraberliğini alarak üst sırlara tırmanma şansını kaçırdı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor