Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

24 Kasım 2013 | Pazar

Birlik, beraberlik!

Perşembe gecesi Pablo Batalla'nın Bursa'yı şoke eden "Daum'la anlaşamıyorum" mesajlı; anlam verilemeyen ani ayrılığı sonrası Bursa-spor, sahasında lig ikincisi Kasımpaşa ile yenişemedi Bu arada Batalla, pazartesi (yarın) Bursa'ya gelip, 4.5 sezon formasını giydiği Bursaspor'dan neden ayrılmak istediğini medyaya açıklayacağını duyurdu.
Cezalı Belluschi ve firarî Batalla'nın yokluğunda Timsah, 20 bini aşkın taraftarının da anlamlı desteğiyle oyuna istekli girdi.
Pinto 8 hafta aradan sonra kadroya alınınca, Kazım da kendi yeri sağ kanada döndü. Daum, Tuncay'a Batalla'nın görevini verirken, Murat da Belluschi'nin yerine ofansif orta saha oynadı.
Son 5 maçını 3'er 3'er atarak kazanan Kasımpaşa ise aynı takımla, ancak kontrollü oyunla başladı.

Pinto'nun golü yetmedi
Pinto'nun 30'daki golü Bursaspor'un kaleyi bulan ilk şutunda geldi. Şilili forvet, topu önüne almak isterken havalanan meşin yuvarlak, ilginç bir şekilde İsaksson'u da aşıp ağlar gitti.
44'te üst direği yoklayan Scarione, 45'te ceza sahası dışından kez ağları bularak skoru eşitledi.
İki haftadır puan almayan Bursaspor, ligin en formda ve flaş ekibi önünde ikinci yarıda olgun atak geliştirmekte zorlandı.
Temposuz ve orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta, Bursaspor'un sahadaki beraberlik görüntüsü skora sadece 1 puan olarak yansıdı.
Timsah'ın galibiyet hasreti 3 maça çıkarken, Kasımpaşa bu sezon ilk kez berabere kaldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor