Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

09 Nisan 2013 | Salı

Müthiş Timsah

Bursaspor, muhteşem bir oyundan sonra net bir skorla Avrupa yolunda çok anlamlı bir zafere imza attı. Şampiyon olduğu 16 Mayıs 2010'dan sonra Beşiktaş'ı yenemeyen Timsah, 3 yılın hesabını farklı bir galibiyetle kapattı. 25 bin taraftarının muhteşem desteği ve şovlarıyla ateşlediği Bursaspor, kapalı gişe oynanan randevuya fırtına gibi başladı. Edu ve Ferdinand'ın savunmaya önemli katkı yaptığı maçta, Batalla ve Belluschi'nin liderliğinde şov yapan yeşil-beyazlılar, 'Süper Bücür'ün asistinde Pinto'nun topu tavana asması ve Şener'in sağdan asistini Batalla'nın kale ağzından gole çevirmesiyle 36'da tabelayı 2-0 yaptı. İlk devrede sahanın tamamen hakimi olan Timsah, Fernandes'in cılız
ataklarını kaleye gelmeden eritti.

Sihirbaz gibi...
İkinciyarının başında Beşiktaş'ın baskılı oyununu 15 dakikada kıran Bursaspor, Batalla'nın 2. asistini Ferhat'ın ağlara göndermesiyle daha da coştu. İddia ediyorum, Batalla bu ligin en değerli ve üretken maestrosudur. Pinto da 8 hafta sonra gol orucuna son verdi. Hele Ferhat'ın 3. golünden sonra yapılan Timsah yürüyüşü çok şey anlatıyordu aslında... Kasımpaşa'yla puanları eşitleyen Timsah, son 6 haftaya "Bekle bizi Avrupa" sloganıyla girdi. Özellikle Bursaspor taraftarına büyük bir alkış gönderiyorum. Böyle bir coşku, böyle bir şova ne desek, ne yazsak az. Tribünler en az takım kadar iyiydi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor