Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

16 Mart 2013 | Cumartesi

Timsah'ın gecesi

Galibiyeti çok isteyen iki takımın ofansif oyunu tercih etmesiyle ortaya bol pozisyonlu ve çekişmeli bir maç ortaya çıktı ve Bursaspor 40 golle, 40 puana ulaştı.
Tıpkı Kadıköy'deki gibi Batalla'nın 2. dakikadaki golüyle oyuna yine 1-0 galip başlayan Bursaspor, iki defansif hata sonucu 22'de 2-1 geriye düşmekten kurtulamadı.
Son 5 maçta sadece 1 gol atan Trabzonspor, Henrique ve Halil ile 2 gol birden bulsa da, Batalla ligdeki 12. golünü kafayla atınca tempo daha da arttı.
Ancak 44'te Şener'in ceza sahasının sağ köşesinden çıkardığı füzeyle 90'dan örümcek ağlarını alan nefis golüyle Timsah soyunma odasına 3-2 galip girdi.
Bu gol, tek kelimeyle haftanın golüne aday olur.

4 yıl sonra kazandı
İkinci yarıda Vederson'un ortasında Bamba'nın yan direkten dönen topu Bursaspor adına büyük şanssızlıktı. Fakat Bursaspor, 65'ten sonra galibiyeti korumak için geriye çok yaslanınca, bordo-mavili ekip kanatlardan etkili gelmeye başladı.
Trabzon'un bu baskısını 15 dakikada kıran yeşil-beyazlılar, Murat Yıldırım hamlesiyle klasik düzenine dönünce daha etkili oldu. Trabzon'u 4 yıl 3 aydır Bursa'da yenemeyen Bursaspor, ligin ilk yarısında tarihinde ilk kez Avni Aker'de mağlup ettiği Karadeniz ekibi önünde çok önemli bir galibiyete imza attı.
Hikmet Karaman yönetiminde 6'da 4 yapan Timsah, Avrupa iddiasını son 8 haftaya taşıdı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor