Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

11 Mart 2013 | Pazartesi

Yakışmadı

Kadıköy'e Basser, Serdar Aziz, Pinto, Ferhat ve Okan Deniz'den yoksun gelen Bursaspor, Fenerbahçe'yle puanları eşitleme maçında resmen döküldü. Avrupa yolundaki bu kritik sınavın daha 2. dakikasında Batalla'nın nefis asistiyle defansın arkasına sarkan Sestak yerden ağları görünce adeta maça 1-0 önde başladı.
Ancak Emre Belözoğlu'nun Edu ve Musa'yı çalımlayıp köşeye plaselemesiyle Bursaspor, sadece 10 dakika üstün oynayabildi.
Fenerbahçe'nin baskısını kırmakta zorlanan Timsah, hücumda çoğalamadı.
İkinci yarının başında Sow'un altıpasta kaleci Carson'a temasının ardından boşta kalan topu Meireles ağlara gönderirken, yardımcı hakem Muhittin Gürses santraya koşmadı. Tolga Özkalfa'nın kenara gelerek 'Golü ben verdim, sen santraya gel' şeklindeki uyarısı dikkat çekiciydi.

Tel tel döküldüler
Bu tartışmalı golün ardından Batalla'nın şutunu Volkan çıkarırken, ardından Tuncay'ın şutu da yan ağlarda kalınca, yeşil-beyazlı takımın beraberlik çabaları eridi gitti.
Karaman'ın, 17 yaşındaki Batuhan Altıntaş'ı forvete sürüp, Sestak'ı sağa, Belluschi'yi de ortaya çekme hamlesi geldi. Fakat Bursaspor, gol çok yollarında etkisiz kaldı. 75'te Kuyt'ın neredeyse sıfırdan ağlara gönderdiği 3. golde Vederson'un hatası büyüktü.
Fenerbahçe'nin Sow ile attığı halı saha golüne de seyirci kalan yeşil-beyazlılar, 4-1'lik skorla resmen tel tel döküldü. Bu acemice
oyun ve skor hiç yakışmadı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor