Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

28 Nisan 2013 | Pazar

Timsah tekledi!

Bursaspor, kendisi gibi son 3 maçını kazanan son haftaların formda ekibi Akhisar ile berabere kaldı ve 4'te 4 yapma şansını kaçırdı.
18 bin taraftarının desteğiyle Avrupa'ya gitme yolunda kritik bir sınava daha çıkan Timsah'ta, sakatlığı geçen Edu 11'e girerken, sakatlığı düzelmeyen Ferdinand 18'e alınmadı ve stoper Serdar Aziz 3 hafta sonra takıma döndü.
Oyunu hızlı başlayan Bursaspor, Tuncay ve Pinto ile 2 net pozisyonu kaçırırken, 21. dakikada Edu'nun büyük hatasında topu kapan Güray'ın pasında Gekas, cezayı kesti ve 12. golünü attı.

Batalla'nın golü yetmedi
Carson tam 291 dakika sonra kalesinde gol görürken, oyun disiplininden uzaklaşmayan yeşil-beyazlılar, kanat değiştiren Ferhat'ın sağdan ortasına Batalla'nın aşırtma kafayla ağları görmesiyle skoru eşitledi.
1.68'lik Süper Bücür, tıpkı Trabzon'a attığı kafa golü gibi akıl dolu bir vuruşla kaleci Oğuz'u avlarken, ligde 15. golüne adını yazdırdı.
İkinci yarıda Hikmet Karaman; Sestak, Basser ve Okan Deniz hamleleriyle galibiyet golü için hücumda taktik değişikliklere gitti.
Sestak, bekleneni veremeyen Pinto'nun yerine forvete geçerken, sağ kanatta önce Şener, sonra da Okan görev aldı.
Ancak beraberlik için iyice kapanan Akigolar önünde Bursaspor kilidi açamadı.
Son dakikalardaki baskılı oyun da sonuç vermedi. Karaman'la 10 maçta 7 galibiyet alan Timsah, 11. maçında ilk kez berabere kaldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor