Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

22 Nisan 2013 | Pazartesi

2. Akdeniz zaferi

Akdeniz'e inançlı gelen Bursaspor, maçtan 2 saat önce başlayan yoğun yağmur altında oynanan karşılaşmada MP Antalyaspor'u Süper Bücür Batalla ile geçerek, ligde ilk kez 3'te 3 yaptı ve Beşiktaş'a ikili averajda üstünlük sağlayıp, son 4 haftaya 3. sırada girdi.
Maçtan önceki kontrollerde oynayamayacağı anlaşılan Edu ve cezalı Musa'nın yokluğunda Murat Yıldırım'ı ön liberoda görevlendiren Hikmet Karaman, 2 haftadır kazanan takımı Antalya'da da bozmadı.
Akdeniz ekibinin hücum presi önünde ilk 15 dakika oyun kuramayan Timsah, İsaac ve Tita'nın direklerden dönen iki topundan sonra biraz canlandı. Tuncay ve Vederson'la girdiği 3 net pozisyonu kaçıran yeşil-beyazlılar, beklenen futbolunu ortaya koyamadı.

Battalla hayat verdi
İkinci yarının başında Bursaspor hücumda yine zorlandı. Karaman'ın hamlesi 69'da Ferhat-Sestak değişikliğiyle geldi. Tuncay sola geçerken, Sestak sağ kanatta ofansa hareket getirdi.
Nitekim 73'te gelişen organize atakta Sestak'ın ortadan uzattığı topu Belluschi nefis ara pasıyla vatandaşına uzattı.
Ceza sahasına tilki gibi sızan Batalla, kalecinin üzerinden aşırtarak, konuk Bursaspor'a hayat veren golü attı.
Süper Bücür, bu sezon 14. golüne imza atarken, Timsah'a Mersin'den sonra 2. Akdeniz başarısını getirdi.
Son 10 dakikada Pinto'nun yerine Basser'i ön liberoya gönderen Hikmet Karaman, savunmaya yardım getirdi ve zorlu maçı akıllı oynayıp kazanarak 3. basamağa tırmandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor