Necmi Perekli

Necmi Perekli

30 Eylül 2013 | Pazartesi

Seriye devam

Çünkü maçta gördüklerimizi değil de skora bakarak taraftarın gönlü ile sorunların gözü ile bir değerlendirme yapalım.
Trabzonspor 2-0 galip gelmiş ise bu keskin virajlar içerisinde maksat hasıl olmuş, üç puan haneye yazılmıştır. Öyle ise detaylarla fazla oynayıp suyu fazla bulandırmaya gerek yok sanırım.
Bir de bunun ardından Lazio ve Fenerbahçe ile iki tane çok önemli maç olduğunu unutmamak gerekir. Galibiyet de şüphesiz moral teşkil etmektedir.
Şimdi şu noktaya parmak basmadan geçmek yanlış olur. İlk 7 dakikada rakibe verilen 4 net pozisyona dikkat etmek gerekir.

Lazio affetmez!
İki golün kahramanı Mustafa'nın ilk 15-20 dakikalardaki açıklarını ve dağınık oyununu gelecek bu iki önemli maçta hiç kimse affetmeyecektir. Bilesiniz.
Orta saha mantık olarak iyi idi.
Malouda'nın bu hafta durarak oynamaya çalışmasını, enerjisini gelecek bu iki maça sakladığını farz ediyorum.
Henrique'nin kaçırdığı iki bariz pozisyonu da yine aynı şekilde yorumlamak istiyorum. Fakat Henrique'nin kanatta oynatılmak istenmesi fevkalade yanlıştır. Zira onun kanatta oynayacak hiçbir meziyeti yoktur. Eğer ortada ileride etkisiz kalmış ise yapılacak iş derhal dışarı alınıp kanatta daha müsait adamı kullanmaktır.
Genel olarak Trabzonspor'u iyi olarak değerlendirebiliriz.
Gelecek iki maç için dün atlattıkları kazaları atlatma şansları olmadığını ikaz etmek isterim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor