02 Eylül 2013 | Pazartesi

Kartal uçuyor

Beşiktaş lige kimsenin beklemediği kadar formda girdi. Sorunlar var ama siyah-beyazlılar, sanki hafta içinde Tromsö ile hiç oynamamış gibiydi. CAS kararının moral bozukluğu bile hissedilmedi. Fernandes-
Oğuzhan ikilisinin pas önderliğinde fazla problem yaşamadan 3'te 3 yaptılar.
Slaven Bilic fazla uzatmadı Tromsö maçıyla yoğunlaşan Oğuzhan muhabbetini. Çekti sola Atiba'yı. Ozi'yi de Fernandes'in baş yardımcısı olarak orta sahaya sürdü.
Oğuzhan'ın katkısı zaten beklendiği gibiydi. Ama Atiba'ya da parantez açmak lazım herhalde. Daha önce kariyerinde sağ bek oynayan Kanadalı, dün gece de sol tarafta oyuna katkı yaptı. Beşiktaş'ın ilk golünün içindeydi. Ceza alanında bir sol bek demek Beşiktaş'ın çoğalması demekti.
Stoper kökenli Ersan'ı oynadığı maçlarda böyle bir aksiyonun içinde hiç görmemiştik.

Problem yenilmek değil
Beşiktaş iyi pas yaptı. Çok top kaybı yapmadı. Böyle olunca ilk yarıda haddinden fazla pasif Gaziantepspor karşısında oyuna hükmetti.
Bu durum belki onlarca gol pozisyonu getirmedi ama takımı rahatlatacak 2 gol getirdi.
İkinci yarıda G.Antep'in zaman zaman can havliyle yaptığı ataklar vardı. Bunda Beşiktaş'ın yorgunluk hissetmeye başlamasının payı büyüktü. Ama atı alan Üsküdar'ı geçmişti.
Gaziantepspor'un maddi problemleri kadroya yansımış durumda. Bu kadronun saha içi performansı da pek öyle umut verir nitelikte değildi.
Yenilmek değil problem.
Özelikle ilk yarıda ne yapmaya çalıştığı fazla anlaşılmayan bir takım vardı sahada.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor