27 Ağustos 2013 | Salı

Bir acayip maç

Bir acayip maç oldu. Gollerin nasıl geldiğini ne siz sorun ne ben söyleyeyim.
Savunma oyuncuları, rakiplerin gol atması için sürreel ıskalar, geri paslar yapıyorlar.
Forvetler de bunu değerlendiriyor.
Beşiktaş'ta top ne zaman Fernandes'e gelse üretkenlik üst düzey. Kayseri Erciyes de buna izin veriyor sanki. Ama Beşiktaş'ın deli fişekleri sıkıntılı.
Yine Olcay zaman zaman olayın içine giriyor.
Fakat Gökhan'ı oyunun içine sıkamıyor Beşiktaş. Zaten iki tarafın organize pozisyonu çok az. Erciyes'in ikinci golünde bir organizasyon varsa bunu üreten Ersan'ın anlamsız kafası. Öyle bir kafa ki Sivok ve Escude'nin dengesi bozuldu.

Geriye çekildi
İkinci yarının başında beklenen oldu. Fernandes'in gayretine katılan futbolcular ortaya çıktı. Gökhan önce bir denedi olmadı. Sonra bir şut daha denedi. Bu kez gol oldu.
Beşiktaş 3-2'yi bulana kadar Erciyes'in top yapmasına izin vermedi. Hutchinson ilk yarıya oranla çok daha fazla oyuna girdi.
3-2'den sonra Beşiktaş anlamsızca geri çekildi. Azofeifa'nın olması gereken yerden geride olması etkisini kaybettirdi.
Erciyes'in babadan kalma şirime yönetmiyle gola tma çabası kazayla sonuç verse Beşiktaş bu dakikalardaki oyunu için hayıflanırdı günlerce.
Oğuzhan'ın klas asisti sonucu belirledi. Beşiktaş'ın Trömsö karşısında daha derli toplu ve Fernandes'le sorumluluğu paylaşan bir anlayışla oyuna girmesi gerekir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor