01 Eylül 2013 | Pazar

Hayata dönüş

Fenerbahçe hafta içinde yaşananların etkisinde ne kadar kalacaktı?
Samuel Holmen birden bire kendisini lisanslı ürün gibi sahada bulmuştu.
Fenerbahçe'nin orta saha okyanusunun bir damlası olarak ne yapacaktı? Sow'un ve Cristian'ın düşünülmediği kadroda Emenike bu kez merkezde değil sağ kenardaydı. Webo taç çizgisinde değil kale çizgisine yakın oynuyordu.
Holmen'in ne kadar önemli olduğu bu maçta kabak gibi meydana çıktı. İsveçli, Fenerbahçe'nin temposunun artmasında başroldeydi.
Selçuk Şahin neredeyse kariyerinin en iyi maçlarından birini oynadı. Sağdan soldan fırtına gibi geldi Fenerbahçe.
Caner sol bekten Kadlec ve Hasan Ali'nin toplamından çok daha fazla bindirme yaptı.

Bir saatlik resital
Emenike, Ziya'yı zor durumlara düşürdü. Özellikle ilk bir saat neredeyse kusursuz bir Fenerbahçe izledik.
Tabii sahada bunlar olurken Sivasspor'un Fenerbahçe'ye açık davetiye çıkardığını kabul etmek gerek. Ne var ki geçen haftalardaki Fenerbahçe olsa bu davetiyeyi yırtar çöpe atardı.
Sarı-lacivertlilerin daha farklı bir galibiyeti bir kenara itişi etkili isimlerden, özellikle de maç eksiği olan Holmen'in yorulmasından kaynaklandı.
Kaçan golleri de buna eklemek gerekir herhalde. Bundan sonraki haftalarda bu istek ve yüksek tempodaki Fenerbahçe hem ligde iddialı olur hem de baskı altındaki Ersbun Yanal'a nefes alma imkanı verir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor