18 Ağustos 2013 | Pazar

Tütüneker'in zaferi

İlk yarı 2-0 bitmiş takımlar soyunma odalarına gitmişti.
İki takım arasındaki güç farkı skora yansımıştı. Fener'in sezona 3 puanla başladığını düşünüyordu herkes. Peki 2. yarıda ne oldu? Ne oldu da rakibinin bilmem kaçta biri değerinde bir takım üç gol atıp maçı kazandı?
Konyaspor'un hocası Uğur Tütüneker yaptığı değişikliklerle her türlü riski göze aldı. Oyuna soktuğu 3 adam Konya'yı ileri taşıdı. Yanal'ın hamleleri hep sıkıntı üretti. F.Bahçe orta sahasının en dinamiği Alper, uyuklayan Cristian'ın yerine kenara gitti.
F.Bahçe kabus gördü
Kariyerini forvetin merkezinde geçiren Webo, oyuna girince çizgi adamı gibi kullanıldı.
Kanatta oynama özelliği olan Emenike ile yer değiştirilmedi.
İlk yarıda mükemmel oynamasa da 3 puanı cebine koymuş görünen F.Bahçe'nin bütün dengesi bozuldu. Üstüne Emenike'nin kaçırdıkları rakibe moral oldu.

F.Bahçe kabus gibi başladı
Bir 45 dakikada bir maçın böyle dönmesi kolay atlatılır gibi değil.
Kocaman döneminde F.Bahçe maçlara kötü başlar golü yedikten sonra açılırdı. Şimdi acaba iş tersine mi dönecek? Fener'in güçlü tarafı olan hücum organizasyonunun ön plana çıkarması gerekir. Tersi savunmanın tüm açıklarını ortaya çıkarır. Bir taç atışı bile F.Bahçe için sıkıntı anlamına gelir. Yanal adına olabilecek en kötü başlangıç herhalde bu! Ona şüpheyle bakanların fazla olduğu bir camiada kredisi

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor