ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Boşuna zahmet

Keita son haftalarda Galatasaray'ı taşıyan isimdi. Ankaragücü karşısında eksikliğinin hissedildiğini söyleyebilir miyiz?
Pek çok şeyden bahsedebiliriz. Oğuz Sarvan'ın hakemleri de Galatasaray'ı baltalıyorlar. Ankaragücü karşısında skor 0-0 devam ederken çok net bir penaltısı verilmedi. Skorun en kritik olduğu anda, Eskişehir maçında da verilmedi. Keita'ya, penaltıya falan ihtiyacı yok. Bu Galatasaray çıkar Ankaragücü'ne 4 tane atar, gelir. Öyle bir kadro kuruldu çünkü. Yoksa 0-0 devam ederken Ankaragücü maçı; penaltı gibiydi, Baros dışarı vurdu, aynı pozisyonda Nonda, o da berbat vurdu. 'Yok' denen Keita, Eskişehir maçının bitmesine bir dakika kala boş kale yerine tribünlere vurdu. Yine Elano, Sturm Graz karşısında bir dakika var maçın bitmesine, tribünlere vurdu. Senin rakibin Barcelona olur, Real Madrid olur, Fenerbahçe olur, sen bir pozisyonu tartışır ya da bir adamı ararsın. Ama senin rakiplerin Avrupa lügatında adı geçmeyen takımlarsa, Eskişehir ise Sturm Graz ise 'Keita yoktu, hakem penaltıyı vermedi' demeye hakkın yok.

TAKIMI ANLAMIYOR
_Daum 3 haftadır, 3 kişiyle tribünden Galatasaray'ı izlettiriyor. Buna karşılık Galatasaray'dan kimse Fenerbahçe'yi izlemiyor. Bu da Rijkaard'ın Galatasaray'ı ciddiye almadığının bir göstergesi midir?
Ne fark eder!.. Galatasaray heyeti sene başından beri 15 kişi halinde Galatasaray'ı izliyorlar da bir şey anlamıyorlar, rakibi izlese ne anlayacaklar bir maçta!.. Rijkaard, Neeskens ve ötekiler, Galatasaray'daki olup biteni anlamadıktan sonra rakipleri izleyecek de ne olacak? Boşuna zahmet, boşuna masraf... Gözünün önündeki Galatasaray'ı anlamayan adam, Fener'i ne çözecek!..


Felakete gidiyoruz
Kendini Messi sanıyor
Boşuna zahmet




YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Ciddiye almıyor   / 06-10-2009
 İlahi adalet   / 30-09-2009
 Maçı okuyamadı   / 29-09-2009
 Hesap soran yok   / 24-09-2009
 Rijkaard uyuma   / 23-09-2009
 Taraftar haklı   / 22-09-2009
 Milli takımı bitirdi   / 16-09-2009
 Galatasaray ballı   / 15-09-2009
 Tezgah kuruluyor   / 09-09-2009
 Perişan ederiz   / 08-09-2009
 
 

 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
8.HAFTA
Trabzon 0 Gaziantep 0
Diyarbakırspor 1 İ.B.B. Spor 3
Manisaspor 0 Bursa 2
Beşiktaş 1 Denizli 0
Kasımpaşa 3 Ankaraspor 0
Ankaragücü 3 Galatasaray 0
Sivas 2 Antalya 0
Eskişehir 0 Kayseri 1
Fenerbahçe 3 G.Birliği 0
9.HAFTA
Denizli Bursa
Kayseri Ankaragücü
Ankaraspor Eskişehir
İ.B.B. Spor Manisaspor
G.Birliği Sivas
Gaziantep Fenerbahçe
Galatasaray Trabzon
Beşiktaş Kasımpaşa
Antalya Diyarbakırspor
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital