ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
UEFA sendromu

İddaa için maçları yorumlarken dikkat ettiğimiz olgulardan biri takımların lig maçları öncesinde Avrupa'da mücadele edip etmedikleridir. Maç başlarken kafamdaki soru şuydu: "Acaba Galatasaray da Avrupa maçı sonrası çeşitli ülkelerdeki birçok takım gibi puan kaybedecek miydi yoksa adını diğerinden daha kısa olan kazananlar listesine mi yazdıracaktı" Nitekim sarı-kırmızılı takım maça hafta içi oynadığını belli edercesine durgun başladı.

Lincoln arandı
Oyunu nedense geride bekleyerek oynuyordu futbolcular. İkili mücadeleler ise sürekli kaybediliyordu. Ayrıca son haftalarda Galatasaray'daki en iyi dönemini yaşayan Lincoln'ün yaratıcılığının eksikliği de bariz şekilde hissediliyordu. İşte bu gerideki bekleyiş ve mücadele eksikliği çok komik bir gol ile daha 20. dakikada Youla tarafından cezalandırıldı. Bundan sonraki soru şuydu. "Acaba bu şok Galatasaray'ı kendine getirebilecek miydi?" Cevap aslında "hayır"dı ama tek başına direnen Ayhan ilk yarı bitmeden takımına umut veren adam oldu.

Medyaya malzeme
İkinci yarıda Galatasaray herkesin beklediği gibi maça baskılı başladı. Kewell'ın nefis pasına koşan Baros'un golü atmadan önce, topu koluyla hafifçe düzeltmesine aslında ihtiyacı yoktu. Fırat Aydınus ve yardımcısı bunu atladılar. Akabinde Eskişehir'in golü geldi. Yardımcı hakemin bayrak kaldırmasına rağmen Ümit Karan'a çarpan topu gören Aydınus'un golü vermesi işleri karıştırdı. Eskişehirspor'un 3. golünde bir önceki pozisyonda bayrak kaldıran hakem bu defa ofsayt pozisyonunda bayrağını kaldırmadı. Böylece bu kararlarla gelecek haftanın medya malzemesi de ortaya çıkmış oldu. Galatasaray bu maçta kazanacak hiçbir şey yapmadı ve yenilgiyi sonuna dek hak etti.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Harika futbol   / 24-10-2008
 Yumuşak darbe   / 12-10-2008
 Doyumsuz 2. yarı   / 29-09-2008
 Yanlış adres   / 22-09-2008
 Üç gol yemek ayıp   / 19-09-2008
 Çelişki   / 14-09-2008
 Biraz sabır   / 09-09-2008
 Yaser ve sonrası   / 24-08-2008
 Sorun belli   / 14-08-2008
 Sorun ortalarda   / 09-08-2008
 
 
 
Foto Galeri Ana Sayfası için tıklayınız!
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
8.HAFTA
Beşiktaş 1 Sivas 1
Denizli 2 G.Birliği 2
Ankaraspor 4 Kocaeli 0
Fenerbahçe 5 Bursa 2
Antalya 1 Hacettepe 1
Ankaragücü 1 Kayseri 3
Konya 1 İ.B.B. Spor 2
Trabzon 1 Gaziantep 1
Eskişehir 4 Galatasaray 2
9.HAFTA
Galatasaray Gaziantep
Kayseri Beşiktaş
Kocaeli Ankaragücü
Hacettepe Konya
Bursa Ankaraspor
İ.B.B. Spor Trabzon
G.Birliği Antalya
Eskişehir Fenerbahçe
Sivas Denizli
 
Turkuvaz Yayın ATV Sabah Takvim Gazetesi Yeni Asır Para Dergi Sinema Dergisi Şamdan Yeni Aktüel Cosmopolitan Cosmo Girl Home Sofra Bebeğim ve Biz Global Enerji Transport Dergi Auto Motor Sport Bazaar Esquire Forbes House Beautiful Turkuvaz Kitap Oto Haber

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital