Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı

O, öyle bildiğimiz, gördüğümüz, görebileceğimiz kulüp başkanlarından biri değil; yakından bakmak lazım. Farklı. Farkı özverisi. Hani derler ya, "Bana 24 saat yetmiyor" diye. Necip Çarıkçı başkan da öyle. Günün her anını dolu dolu yaşıyor. Boluspor, bütün vaktini alıyor. Bizi misafir ettiğinde, Tarkan konserinde kulübe bağışlanan yüz binlerce şişelenmiş suyu nasıl nakde çevireceğini düşünüyordu. Kulübe verilen her kuruş onun için önemli. "Kaybeden ben olayım ama Boluspor asla!" sözcükleri dudaklarından tekrar tekrar dökülünce ondaki Boluspor aşkınının raddesini hemen fark ediyorsunuz. Necip başkanın şahsında. Boluspor'a verilen paraların yerinde harcandığından herkes emin.
Şahsında Boluspor'a müthiş bir güven ve saygınlık kazandırmış. Bu çerçevede Boluspor'un da "küçük şehrin büyük takımı" olduğunu hemen belirtelim. Her ne kadar başkanın esas işi nakliyecilik olsa da o tüm işleri kardeşine devredip varsa yoksa Boluspor, demiş. Onu nerede mi bulacaksınız? Kulübe ait halı saha, ekmek fırını ya da otoparkta veya yönetimini de yanına alıp işadamlarıyla, milletvekilleriyle, valiyle "Boluspor için ne yapabiliriz?" toplantılarında. Bulunduğu her platformu kulübü lehine kullanan birikimli ve donanımlı bir başkan. Hele sevinçle, "Tarkan'a Boluspor kaşkol ve formasını giydirdim" sözlerinin heyecanını görmelisiniz. Konserde, doksan binin üzerindeki kalabalığın alkışını almış. Bolulular, Bolusporlular böyle bir başkana sahip olduğu için gurur duyabilirler. Takımları emin ellerde. Başarı belki bu yıl belki seneye gelir ama Necip başkan ile onun kaliteli kadrosuyla geleceğinden emin olabilirler. Sevgili Bolusporlular! Ona maddi olarak bir şey yapamıyorsanız hiç olmazsa yanına gidin ve yalnız olmadığını söyleyin. O, her türlü övgüyü hak ediyor. Alaattin başkan, onayladıysan çerçeveli"yorum."



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 DÜN, BUGÜN, YARIN...   / 07-08-2008
 Kapalı Çarşı   / 06-06-2008
 Futbola acıyın!   / 29-05-2008
 ''Es'' eski şarkılar...   / 22-05-2008
 Gerçekleri tarih yazar…   / 15-05-2008
 Çirkin & güzel   / 08-05-2008
 Çotanaklar   / 01-05-2008
 Lütfen!   / 24-04-2008
 Beyaz Martılar   / 17-04-2008
 Bozlaklar   / 10-04-2008


 
Hamiline kart
Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı
O DA BiR TARAFTAR
Cevdet Uzunköprü (çorumspor'un Hocası)
Çin Ve Ötesi…
Mustafa Aksu (elazığspor'un Hocası)
BBO (Bunları bilmeseniz de olur)
Dr. Ümit Işıldak (erciyesspor Kulüp Doktoru)
Üçü Bir Arada
Mehmet Gökoğlu
Haftanın Sözü
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Devrede ayrılabilir
Formasını yere atan genç...
Süper viraj
Sarı-kırmızılılar, Almanya' da...
Ve Toraman sağ kanada
Takımla birlikte çalışmalara...
TRABZON' A minnettarım
BİR dönem Trabzon' da forma giyen...