Necmi Perekli

Necmi Perekli

06 Kasım 2012 | Salı

Kondisyon yetmedi

Bir maç ki oyunun başında deplasmanda galibiyeti yakalıyorsunuz.
Dün sahada 15 dakika gerçekten her yerde olan bordomavililer, bu dakikadan sonra Antalya'nın havasına dayanamayıp eriyen bir buz gibi bu sefer de sapır sapır dökülen bir farklı Trabzon izledik.
Orta sahada oynayan Didier Zokora'nın pilinin bittiğini herkes gördü. Fildişili futbolcunun bu çöküşü, orta sahanın da çökmesine sebep oldu. Trabzon'un yenilgisindeki en büyük etken bu bölgedeki aksayıştı.
Ya sonradan oyuna giren Volkan Şen... Bu futbolcunun yaşattığı sorunlar hafta boyunca Trabzon gündeminde yer aldı.
Eğer böyle oynayıp Trabzonspor'a zarar vermeye devam edecekse hemen yol verilmeli.

Bamba havaya girmiş
Dikkat edin siz galipsiniz fakat rakibiniz size 15'e yakın korner atıyor. Şimdi futbol oynayıp bu işin içinde olan insanlar bunu lütfen yorumlasın. Bu manzara ne anlama gelir?
Bunun karşılığında alınması gereken bir önlem olmaz mı?
Dört maçtır bu takım galibiyet yüzü göremiyor. Şimdi bizim memlekette şöyle bir söz var "Şalvarı ıslatmaya gör peşi gelirmiş" derler... Doğru mu?
Takımın kondisyonu her dakika düşüyor. Siz neredesiniz, bu takım nasıl olur da trilyonlara mal olmuş? 45 dakikadan sonra çöküyor! Biz beklerdik ki devre arasında takım oyuncu değişiminden ziyade mantık değişimi ile sahaya çıkıp rakibin baskısını ezip galibiyeti perçinleyecek ikinci bir sayı yakalasın, fakat heyhaaat. Artık son olarak bu yenilen ilk golün mükafatı Bamba'nın. Daha dün bir bugün iki hemen havaya girdi.
Zaafların acilen giderilmesinin vakti geldi. Birilerinin artık masaya elini vurması gerekiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor