Necmi Perekli

Necmi Perekli

06 Ekim 2012 | Cumartesi

Kaçırma yarışı

Kaçan goller doğrusu insana parmak ısırtacak cinstenti.
İnanın bu pozisyonları basit bir amatör takım futbolcusu dahi kaçırmazdı.
Bir takımın tüm hazırlıkları bu maç için oluyor ve sahada yer alan oyuncular birbiri ile gol atmak değil de gol kaçırma yarışına giriyor.
Buna sadece Trabzonsporlu oyuncular değil Kasımpaşalı meslektaşları da dahil.
Kasımpaşa'nın geçen haftalar ortaya koyduğu futbol nerede bu hafta oynadığı futbol nerede.
Fakat kendi sahasında oynamasına rağmen kendi seyircisinin neden bilinmez ilgisiz kaldığı bu maçta Trabzonspor rakibine karşı biraz daha derli toplu ve fazla pozisyon yakaladı. Fakat yakaladığı bu pozisyonlarda Kasımpaşa'nın da ikramlarını gözardı etmemek gerekir. Buna da bordomavililer, "İstemem buyurun sizin olsun" dercesine ikram edilen veya sunulan bu pozisyonları da centilmence(!) geri iade etmiştir.

Emerson etkiliydi
İşin gerçek yönüne ve oyuncuların performansına bakarsak Trabzonspor'da sol bekte Emerson geçen maçlarına nazaran çok daha derli toplu ve ekonomik artı faydalı oynadı.
Soldan ayağına gelen topları iyi kullanıp hatta zaman zaman da iyi ortalar yaptı.
Diğer taraftan Yasin ve Sapara takımın iyi adamları olarak işaret edilebilir.
Her iki takımın adına sayıya dönüştürülemeyen bu pozisyonlarda kaçıranların beceriksizlikleri yanında her iki takımın kalecilerinin becerilerini ve zamanlamalarını da görmemezlikten gelemeyiz.
Trabzonsporlu Janko'nun ki bu oyuncu büyük paralarla transfer edilmiştir, neden veya niçin sadece beş dakika kala oyuna alınır hesabım bir türlü bu işe yatmıyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor