22 Aralık 2010 | Çarşamba

Tahtı yıkılacak

Çıldırın...
Çıldırın..." marşı eşliğinde Galatasaray'ın yeni futbol mabedini gezmek; boş haliyle bile insanı çarpan balığı avuçlamış gibi sarsan bu stadın görkemini yaşamak, gelecek olan yılın Galatasaray için yepyeni bir başlangıç olacağını gösteriyor...
Hayatını stadın inşasına adamış görünen yönetici Işın Çelebi, sayısız ayrıntıyla uğraşmasının, bürokrasi koridorlarında geçen uzun mesailerinin yorgunluğunu hiç yaşamıyormuş gibi. Hatta bu projenin ona enerji yüklediği bile söylenebilir!
Aslında o, başkan Adnan Polat dahil herkesin bir adım önünde.
İnsanların yeni gördüğü başlangıçlar, onun için birer son. 15 Ocak heyecanı onda pek yok.
O daha sonrasını planlıyor. "Atatürk Barajı'nın yapılmasında da emeğim var. Bu tür büyük inşaatlarda (çocuk hastalığı) denen 1 yıllık süreçler yaşanır.
Tıpkı bir bebeğin büyüyüp ayağa kalkması gibidir.
Biz, bu dev yapının bebekliğine hazırlanıyoruz" diyor Işın Bey...
Başkan Adnan Polat ise büyük bir gururla ve bıkmadan, medya temsilcilerine bu muhteşem eseri gezdiriyor. Bir tur da kulüp başkanlarına yapsa iyi olur aslında, Sadri Şener belki o zaman, "Galatasaray'ın yeni stadı açılsa da kurtulsak" sözünün hafifliğinin farkına varır.
Polat, Ali Sami Yen Stadı'nın açılışında tribünlere kaçak girmeye çalışan bir çocuk olarak yediği copun acısını 46 yıl boyunca unutmadığını anlattı gülerek.
Şimdi ise Galatasaray'ın yeni stadının açılışını yapacak başkan olarak tarihe geçmeye hazırlanıyor...
Çimleri, çimlere fotosentez yaptıracak cihazları, koltukları, metrosu ile Türk Telekom Arena, Şükrü Saracoğlu Stadı'nın tahtını yıkmaya geliyor.
15 Ocak'tan sonra zaman, Galatasaray'ın lehine akmaya başlayacak...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor