Necmi Perekli

Necmi Perekli

02 Mayıs 2011 | Pazartesi

Korkulan olmadı

Tüm taraftarın ve Trabzonspor'dan beklentisi olan futbolseverler adeta şokta!
Trabzonspor'un en zorlu virajı Gaziantep çıkışının ne olacağı konusunda adeta nefesleri tutmuş maçı izliyordu.
Maçın başlangıcında bordo-mavili oyuncuların fevkalade stresli olduğu ayaklarında topla birleştiklerinde, yüzlerinin ifadelerinden belli idi. Yoruma gerek var mı elbette bu sıralarda İstanbul'dan gelen F.Bahçe'nin gol haberi maçı seyredenleri de heyecana sokmuştu.
Bu zorlu psikoloji altında ne futbol oynamak ne de seyretmek kolaydı.
Fakat Burak'a yapılan penaltı ve rakibin gerideki en önemli oyuncusundan mahrum olması Trabzonspor'un da bu penaltıdan yararlanması artık sahayı ve tribünleri bir nebze olsun rahatlattı.

Futbol göze hoş geldi

Fakat şunu atlamadan belirtmek gerekir ki Şenol Güneş son haftalarda takımının aksayan hatta çok aksayan taraflarını iyi tespit edip gerekli düzenlemeyi iyi yaptı.
Mesela Egemen'in sol geride oynatılması hakikaten iyi bir seçim ve rötuştu.
Nitekim Brozek'e verdiği gollük pasın ne derece yerinde ve güzellikte olduğunu atlamak doğrusu futbol adına...
Bu ikinci gol hem Polanyalı'yı rahatlattı diğer taraftan takım ile birlikte adeta ölüp ölüp dirilen taraftarı da memnun etti.
Rakip Gaziantepspor hem noksan hem de 2-0 lık bir bariz skorla geriye düşünce Trabzonspor artık sahada daha bir rahat ve başka oynamaya başladı. Bundan sonra devre biitiyor derken takımın üçüncü, Burak'ın ikinci golü geldi ve bundan sonra artık maçın sonucunun değişmesi mucizelere kaldı.
Maçın genelinde Trabzonspor en önemli maçında son haftalarda kötü oyunlarının peşinde en düzenli ve göze hoş gelen vizyonunu ortaya koyduğunu gördük. Artık bundan sonra ligin heyecanı bir kat daha arttı.
Ne F.Bahçe'ye ne de Trabzonspor'a rahat nefes almak yok demektir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor