20 Ağustos 2013 | Salı

Ciddiyet gerek

Futbol ciddi bir iş. Cumartesi akşamı Torku Konyaspor-
F.Bahçe maçı oynanmışken, G.Saray'ın rakibin havlu attığı bir dönemde 2-0'ı yeterli görmesi neredeyse bir felakete yol açacaktı.
Burak'ın isminin fazlasıyla geçtiği bir haftanın ardından golcüyü sahada görmek ilginçti. Drogba-
Burak ikilisi ve arkalarında Sneijder, açıkçası G.Saray taraftarının kafasındaki rüya üçlüydü.
Bu rüya üçlünün maçın başlarında yaptığı organizasyonun gol olması da tesadüf değildi.
G.Antepspor oynamaya gelmişti.
18 oyuncuyu 3 kaleciyle oluşturabilen bir kadro zafiyetinde maçı önde kabul ettiler. Bu da G.Saray'ın maç başlar başlamaz özellikle sol kanattan gelmesini beraberinde getirdi. Hakan Balta, Riera'ya nazire yapn ortalar ve bindirmelerle oyun başında skorun elde edilmesinde rol oynadı.

Üç puanı kurtaralım
20. dakikadan itibaren Gaziantepspor önde topu tuttu. G.Saray, topu alamadığı gibi kontratak da yapamadı. Ama konuk ekibin kalitesi pozisyon üretmeye yeterli olmadı. İkinci yarının başında gelen ikinci gole her şey bitmiş gibiydi. Ne var ki G.Antep'inde teslimiyet gösterdiği bu dönemde G.Saray da durdu.
Muhammet'in girişi, G.Saray'ın uykusunun kabusa dönüşmesine neden oldu. Genç oyuncunun mükemmel golüyle G.Saray, fark yerine üç puanı kurtarma derdine düştü.
Belki ligin en iyi kadrosu Galatasaray'da ama daha oturmayan bir şeyler var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor