ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Emre itti

Önce girizgah yapıp bunca parayı, pulu, popülariteyi, şöhreti, erki yakalayan Fenerbahçe futbolcularına "yazıklar olsun" çekeyim. Yahu elleriniz yağda balda avantada avantajda. Siz dünkü Manisaspor gibi sönük bir takıma bile ayar veremiyorsanız ne işe yarayacaksınız? İkincisi gecenin kırmızı kartıyla alakalı. Ben dikkat edemedim harekete ama arkadan biri bağırdı."Emre itti değil mi?" Yanımdaki ona dönüp sordu "Nasıl yani?" Adam sakince devamını getirdi: "Emre itti değil mi? Hakemi dirseğiyle itti kırmızı gördü sonra da." Sonra çok dikkatlice baktım ki "fena itmiş" Sonra tek hoş anın yaşandığı gol anı için kuru bir teşekkür edip, beraberlik golüne "yuf" çekip bandı başa sarıyorum.

Gezerken rastladım
Bakınız 10 gündür memleketi karış karış gezip "açılım" araştırması yapıyorum. Dün gece de maçı Ordu vilayetinde izledim. Ama geceye gelmeden gündüzden bir haber vereyim. Orduspor Başkanı Nedim Bey maça davet etti beni. "Gelsenize maça Savaş Bey. Takımımız bu sezon ilk kez kendi seyircisi önünde sahaya çıkacak, moral olur" dedi. Belediye Başkanı Seyit Torun da aynı daveti yineleyince gitmek farz oldu.

İşte oradayım
Stada girdiğimde ilk dikkatimi çeken şey ışıklandırmalar oldu. Daha doğrusu "ışıklandırmamalar". Yahu daha 3 ay öncesine kadar Enerji Bakanı Ordu Milletvekili Hilmi Güler değil miydi? Nasıl olur da kendi memleketindeki stada ışıklandırma yapmaz dedim. Sonra şeref tribününe girdim ki ne göreyim, bizim atv'nin kıyak dizisi Adanalı'nın 2 as oyuncu da orada. Oktay Kaynarca ve Mehmet Akif Akkurt yani. Meğer Nedim başkan onları ta İstanbul'dan getirtmiş uğur olsun diye. Altay'la oynanan maç başladığında merakla beklemeye başladım ben de. Mesleğe ilk başladığım yıllar spor servisinde foto muhabirliği yaptığım zamanlar geldi aklıma. Çırağız diye Alibeyköy, Vefa, Karagümrük maçlarına filan yollarlardı beni. O zamanlar hariç 2. Lig maçı izleme fırsatı olmamıştı. Açık söylemek gerekirse kabalık bile saysanız sıkıldığımı itiraf edeceğim. Kötü futbol, ağır, temposuz, ağır çekim futbol oynanıyordu.

Neyi yazayım
İlk devrenin bitimini dar ettim. 2 devreyi seyretmeye mecalim kalmadı izin isteyip çıktım başkanlardan. Sonradan öğrendim ki 2 gol yemiş Orduspor. Sonra bizim maç geldi çattı. Seyrettikçe dedim ki, Şu maç Orduspor- Altay maçı kadar sıkıcı, tatsız. Bir fark ben o maçtan rahatça çıktım devre arasında. Burada ise mecburum seyredeceğim, yazacağım çünkü. Yazacağım da neyi yazacağım, siz ne dersiniz?






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Depre'sion'   / 28-08-2009
 Volkan açılımı   / 25-08-2009
 "Van" Minute Rambo   / 17-08-2009
 Su molası   / 10-08-2009
 Domuz gribi   / 18-05-2009
 Artiz tayfası   / 14-05-2009
 TV'de açık büfe   / 10-05-2009
 Kavga var   / 04-05-2009
 Sabrım tükendi   / 26-04-2009
 Cerrah'i müdahale   / 22-04-2009
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
4.HAFTA
Fenerbahçe 2 Manisaspor 1
Trabzon 1 Bursa 1
Kayseri 3 Denizli 0
Ankaraspor 0 Galatasaray 2
Kasımpaşa 0 G.Birliği 4
Ankaragücü 2 İ.B.B. Spor 2
Sivas 0 Diyarbakırspor 2
Beşiktaş 0 Gaziantep 0
Eskişehir 2 Antalya 1
5.HAFTA
Manisaspor Sivas
Bursa Fenerbahçe
İ.B.B. Spor Trabzon
Antalya Ankaragücü
G.Birliği Eskişehir
Denizli Diyarbakırspor
Galatasaray Beşiktaş
Kayseri Ankaraspor
Gaziantep Kasımpaşa
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital