ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Avrupalı Sivas!

Sivasspor, Trabzon'u yenerek belki şampiyonluğu garantilemedi ama Avrupa'ya açılma yolunda dev bir adım attı. Eğer bir "futbol mucizesi" olmazsa Sivas, Avrupa'nın yolunu tutacak. Lidere yakışır bir futbol sergileyerek Trabzon'a fark atan Sivas, aldığı üç puan kadar oynadığı futbollada Yiğidolar'ı mest etti. Oyunun her bölümünde var olan ve rakibine nefes aldırmayan Sivasspor bileğinin hakkıyla maçı kazanarak, tarihe geçmek için ne kadar kararlı olduğunda gösterdi.

BJK-FB maçına dikkat
Ama Sivasspor'un önünde oynayacağı çok zorlu 5 maç daha var. Yiğido'yu yakından ilgilendiren bir diğer karşılaşma da İnönü'de Beşiktaş ile Fener arasında oynanacak. Bu maç öncesi Sivaslıların tereddütleri var. Deniyor ki 'Fenerbahçe, Avrupa'ya gitmek için Beşiktaş'ın ilk ikiye girmesini istiyor. Bu yüzden maça asılmayacaklar.' Geçen yıl da aynı Fenerbahçe, Trabzon'a yedek kadroyla çıkmış ve Sivas 'üçlü averaj' yüzünden UEFA'ya gidememişti. TFF, Beşiktaş- Fener maçını gözlem altına almalı. Hani hep "Sivas'ta şampiyonluk havası yok" diyorlar ya... Geçen yıl yaşananlardan sonra "Bizi şampiyon yapmazlar" inancıyla Yiğidolar tam manasıyla sevinemiyor.

***

Sivas, bugünden itibaren Gaziantep hazırlıklarına başlayacak. Ligin iyi futbol oynayan takımlarından birisi olan Gaziantep son derece rahat ama tehlikeli bir rakip olduğu da unutulmamalı. Bundan sonra hiçbir rakip kolay değil. Prestij için oynayanlar bile lideri yenip hafta boyu konuşulmanın hesabını yapacak. Sivas, hedefe ulaşmak istiyorsa yine kazanmak zorunda... Anadolu'nun yolunu açan Sivass'ı bir kez de ben ayakta alkışlamak istiyorum.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Züğürt tesellisi!   / 23-04-2009
 Kaybetti mi?   / 20-04-2009
 Sivaslı uyuma!   / 16-04-2009
 Başkan haksız mı?   / 14-04-2009
 Yiğido yürüyor   / 06-04-2009
 Sivas hangi ligde?   / 03-04-2009
 Yiğido yasta!   / 30-03-2009
 Sivas'ı görün artık   / 26-03-2009
 Sivaslı Toraman   / 24-03-2009
 Sivas alır çünkü...   / 21-03-2009
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
29.HAFTA
Hacettepe 2 İ.B.B. Spor 1
Sivas 3 Trabzon 0
Fenerbahçe 1 Ankaragücü 2
Kayseri 1 Konya 1
Bursa 2 Denizli 0
Kocaeli 1 Antalya 0
G.Birliği 1 Gaziantep 0
Eskişehir 0 Beşiktaş 2
Galatasaray 1 Ankaraspor 1
30.HAFTA
Hacettepe Galatasaray
Trabzon Kayseri
Denizli Eskişehir
Beşiktaş Fenerbahçe
Ankaragücü Ankaraspor
İ.B.B. Spor G.Birliği
Konya Kocaeli
Antalya Bursa
Gaziantep Sivas
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital