ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Himaye ediyorlar

* Oğuz Sarvan'ın hakemleri ve Kemal Dinçer'in gözlemcileri yüzünden lig vahim olaylara gebe

* F.Bahçe müthiş bir himayede, dokunulmazlığı var. G.Saray'a karşı ise ittifak halinde hakemler

Trabzon'a karşı 2-1'i muhafaza etmenin yolu, topu mümkün olduğu kadar santranın ötesinde tutabilmek. Ayağa paslar yaparak, ayağa oynayarak, topa basan adamlarla oynayarak. Skor 2-1'ken artık orada hem Baros, hem de Ümit Karan ile oynamana gerek yok. Orada Lincoln'e ihtiyaç var. Tam Galatasaray'a savunma oynatırken, herkesi geri çekerken, bu defa da Mehmet Güven'i çıkarıp, Hasan Şaş'ı alıyor oyuna! Kendi içinde de tutarlı değil yaptıkları ama yavaş yavaş belli bir zemine gelecek, inşallah. Ama gelmesi için evvela içindeki korkuyu atması lazım. Gerçekten korkmaz bir adam olması lazım.

_Hakem Yunus Yıldırım Trabzon- Galatasaray karşılaşmasında verdiği tartışmalı kararlarla öne çıktı. Özellikle Mehmet Güven'in gol öncesi Alanzinho'ya yaptığı hareket çok konuşuluyor. Siz Yunus Yıldırım'ın yönetimini nasıl buldunuz?
Bundan daha zavallı bir yönetim olmaz. Bundan daha iyisini de beklemiyordum zaten. Yunus Yıldırım'ı maça verirsen, Yunus Yıldırım'ın canına okursun, maçın da canına okursun.

HER ŞEY SERBEST
_Galatasaray'ın kural hatası itirazı yaptığı Sivasspor maçının hakemiydi.
Orada baş sorumlu Oğuz Sarvan. Bu lig çok vahim olaylara gebe. Oğuz Sarvan'ın hakemleri ve Kemal Dinçer'in gözlemcileri yüzünden. Fenerbahçe müthiş bir himayede, Galatasaray'a karşı ittifak halinde hakemler. Lincoln, Ümit Karan'ın ve Yaser'in gördüğü kartların kolaylığına bakın. Verilebilir, itiraz etmiyorum ama Galatasaray'a kartlar kolay çıkıyor. Buna karşılık Fenerbahçe'nin stadında Fenerli futbolcuların dokunulmazlığı var. O Lugano'yu nasıl atmadı hakem oyundan bana biri anlatsın bakalım! Roberto Carlos'un hakemi, yan hakemi aşağılaması nasıl cezasız kaldı bana bir anlatsın bakalım! Fenerbahçe'ye her şey serbest, Galatasaray'a 'cart' diye kırmızı kart çıkıyor. Sonuç Futbol Federasyonu'ndan hiç kimse Ali Sami Yen'de maç seyretmeye cesaret edemiyor. Şimdi Galatasaray'ın Hamburg ile oynayacağı Avrupa kupası maçı var. Kayseri'ye kadar giden Türkiye Futbol Federasyonu, bir Türk takımının, Avrupa'da kalan son Türk takımının stadına gitmeye cesaret edebilecek mi merak ediyorum! Böyle bir şeyi konuşmak ne kadar ayıp!.. Ama işi bu hale getirdiler. Çünkü o federasyonda hiç kimsenin Galatasaray'ın stadına gidebilecek yüzü yok. Resmen hakemler ve gözlemciler tarafından Galatasaray hedef seçilmiş gibi. Görüntü öyle!.. Fenerbahçe'yi himaye edeceksin, Galatasaray'ın canına okuyacaksın!.. Galatasaray'ın golünden önceki faul açık ama daha evvel 18'in üzerinde yapılan kırmızı kartlık faule 'devam' dedi adam. Ona 'devam' deyince bu faulü nasıl çalacaksın? Birisi 18'in üzerinde, öbürü santrada.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Niye Fener'e yok!   / 11-03-2009
 Bülent korkak   / 10-03-2009
 Hırkamı koysam 10 puan fark olur   / 04-03-2009
 Bülent'in işi zor   / 03-03-2009
 Efsaneyi yıkıyor   / 25-02-2009
 Skibbe'nin suçu yok   / 24-02-2009
 Devrim şart   / 18-02-2009
 Yıldırım yapmazdı    / 17-02-2009
 Pes Mustafa Hoca   / 11-02-2009
 Altaylı değilmiş   / 10-02-2009
 
 
Hiç yakışmıyor
'Gol ofsayt' diyen yok
Himaye ediyorlar
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
24.HAFTA
Fenerbahçe 1 Kocaeli 1
Antalya 1 İ.B.B. Spor 0
Konya 2 Gaziantep 3
Ankaragücü 0 Sivas 2
Beşiktaş 3 G.Birliği 0
Denizli 0 Hacettepe 0
Eskişehir 1 Bursa 2
Ankaraspor 2 Kayseri 2
Trabzon 2 Galatasaray 2
25.HAFTA
Bursa Fenerbahçe Cuma 20:00
Kocaeli Ankaraspor Cumartesi 13:30
İ.B.B. Spor Konya Cumartesi 13:30
Kayseri Ankaragücü Cumartesi 13:30
Hacettepe Antalya Cumartesi 13:30
Gaziantep Trabzon Cumartesi 15:15
Sivas Beşiktaş Cumartesi 19:00
G.Birliği Denizli Pazar 13:30
Galatasaray Eskişehir Pazar 19:00
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital