ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
İsimler

Beşiktaş maçı havasına girmeden, birkaç isim hakkında birkaç cümle yazayım dedim bu hafta arası. Önceliği yönetici unvanı olan isme veriyorum izninizle: Dr. İhsan Alioğlu. Uzun zaman kulüp doktorluğu yapmış çok deneyimli bir isim. İyi de futbolcu. Son olarak Fatih Terim'in milli kadro seçimi ile ilgili çıkışıyla duydunuz adını. Bu demece katılırız, katılmayız ama Alioğlu'nun bu kadro hakkındaki düşüncelerini geniş kitlelere ulaştırmazsak işimizi eksik yapmış oluruz. Bu genç kadronun hem bu sezon ilginç işler yapacağına hem de önümüzdeki döneme damgasını vuracağına inanıyor İhsan bey, bizim gibi. Bazı oyunculardan büyük gelişme, takım oyunu anlamında da büyük ilerleme bekliyor. Kadroyu teslim ettikleri Ersun Yanal hocaya da çok güveniyor. Onun bilimsel çalışma yöntemlerine, bir bilim insanı olarak saygı duyuyor, bunu Yanal'a da iletiyor, Trabzonspor'un kendisi için çok ama çok büyük bir kariyer fırsatı olduğunu anlatmaya çalışıyor.

Yanal'ın sözleşmesi
Yeni sözleşme konusunu açmasa da yönetimin Ersun Yanal'la uzun vadeli çalışma taraftarı olduğunu düşünüyorum. Ve bunu doğru buluyorum. Yanal çok önemli bir futbol adamı. Son 2 sezondur olgunlaşma anlamında çok yol aldı. Bu kadro ve bu yönetimle şampiyonluğa imza atacaktır. Elbette kendini sadece işine verirse ki buna yeni sözleşme konusunu kafasına takmaması dahil. Kriz dönemindeyiz; futboldan para kazananların daha önce talep ettikleri rakamları bundan sonra masaya getirmeleri kolay değil. Takım doludizgin giderken masaya oturup sonra oradan anlaşamadan kalkmak ise birçok olumlu noktaya olumsuz yansıyabilir. Bu nedenle sözleşme konusunu açmadan, hocanın sahaya yönetimin de başka masalara odaklanması gerek.

Alanzinho başarır
Garson boy Brezilyalı acayip sevimli bir çocuk. Futbolu çok sevdiği de belli. Ankaraspor maçındaki varyete merakı ve Ankaragücü karşısındaki heyecanı sorumluların Alanzinho ile yakından ilgilenip yapması gereken doğruları açıkça anlatması ihtiyacını koydu ortaya. Bu kardeşimizden, büyük para karşılığı transfer oldu diye kendini gereksiz yere zorlamasını isteyen yok aslında. Çocuk gelirken "Topu ayağıma aldığımda 8 rakibi çalımlayıp geçerim, ikisi zaten kendiliğinden yıkılır, kaleciyi de terse yatırırım" gibi bir taahhütte bulunmadı ki bize. Ne gerek var kendini göstermek için varyete yapmasına. Elbette adam eksiltecek ama mümkünse basit oynayarak. Çok yararlı olacağını kestirebildiğimiz Alanzinho, hocasını dinledikçe gerisi kendiliğinden gelecektir mutlaka. Bu çocukta o yetenek, Trabzonspor formasında da o büyüklük doğal olarak var zira.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Yanal'a rağmen   / 07-02-2009
 Her yer Trabzon   / 01-02-2009
 Sistem değişikliği   / 31-01-2009
 Tavla derbisi   / 26-01-2009
 İlerleme yok   / 19-01-2009
 Bu arada neler oldu?   / 02-01-2009
 Artılar ve eksiler   / 25-12-2008
 Krallar pes etmez   / 21-12-2008
 Trabzonlu'ya yakışan   / 20-12-2008
 Hak ve sorumluluk   / 16-12-2008
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
19.HAFTA
Trabzon 2 Ankaragücü 1
Hacettepe 2 Eskişehir 2
Sivas 2 Kocaeli 0
Galatasaray 1 Kayseri 1
Antalya 2 Denizli 1
G.Birliği 1 Bursa 2
Gaziantep 2 Ankaraspor 0
Konya 0 Beşiktaş 0
İ.B.B. Spor 2 Fenerbahçe 0
20.HAFTA
Ankaragücü Gaziantep Cumartesi 14:00
Eskişehir G.Birliği Cumartesi 14:00
Antalya Galatasaray Cumartesi 15:00
Fenerbahçe Hacettepe Cumartesi 19:00
Kocaeli Kayseri Pazar 14:00
Denizli Konya Pazar 14:00
Ankaraspor İ.B.B. Spor Pazar 14:00
Bursa Sivas Pazar 15:00
Beşiktaş Trabzon Pazar 19:00
 
Şans OyunlarıTurkuvaz Yayın SabahForbes ATVŞamdan FotomaçTransport Dergi Takvim GazetesiAuto Moto Sport Yeni AsırCosmopolitanPara DergiGlobal EnerjiHouse BeautifulBazaar EsquireYeni AktüelBebeğim ve BizOto Haber Sinema Dergisi Sofra İşte İnsanCosmo Girl Cosmopolitan Bride Sabah EmlakATV Avrupa Sabah Avrupa

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital