Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     

Kartal avantajlı

İlginç bir maç oldu. İlk yarı Beşiktaş, ikinci yarıda Trabzon daha iyi oynadı Kartal 3 gol attı ama Rüştü de süperdi Hakemin kırmızı kartları da hatalıydı.


Beşiktaş bana göre maça iyi başladı ve ilk yarı iyi oynadı. İkinci yarı ise çok iyi değillerdi... Siyah- beyazlılar maçı kazandıracak futbolculara sahip. Çok yetenekli ve kaliteli oyuncuları var. Bu oyuncuları sayesinde de maçı kazandı. Ama bu maçta sahanın en iyisi kim derseniz, Rüştü'ydü. Çok kritik 4 tane pozisyon çıkardı. Beşiktaş'ı galip getiren
en büyük etkenlerin başında bu krtik kurtarışlar geliyor. Siyah-beyazlıların attığı gollerde ise Trabzonspor savunmasının çok büyük hataları vardı.

GEREKSİZ KARTLAR

Trabzonspor, ikinci yarı girdiği pozisyonları değerlendirseydi farklı bir maç olacaktı. İbrahim Toraman kırmızı kart görünce Trabzon üstünlüğü ele geçirdi ama Yattara ve Umut ile girdiği pozisyonları değerlendiremedi. Hakem haksız bir şekilde Barış'ı da atınca oyun dengelendi. İkinci yarı daha üstün olan taraf Trabzonspor'du. Sadece Çağdaş'ın yaptığı bir hatadan dolayı Beşiktaş bir pozisyon buldu o da gol oldu.

NOBRE VAZGEÇİLMEZ

Beşiktaş 10 kişi kaldıktan sonra istediği futbolu oynamayamadı. Özellikle Holosko, ilk gol dışında varlık gösteremedi. Bu nedenle Delgado'ya fazla yük bindi. Trabzon'un kuvvetli olduğu yer orta sahasıydı, orada etkili oynadılar. Girdikleri pozisyonlarda son vuruşları yapamadılar. Nobre bu takımın en iyilerinden bir tanesi. O, Beşiktaş'ın vazgeçilmez oyuncusu. Her zaman ilk önce sahaya sürülür, etkisiz kalırsa değiştirilir.

HER MAÇ BİR FİNAL

Trabzonspor, mutlaka bu kadrosunu seneye değiştirecektir. Gökdeniz'in olmaması takımı olumsuz etkiledi. Umut'un yanında bir Gökdeniz olsaydı, daha farklı bir maç olabilirdi. Barış çok iyi bir oyuncu, Türk futbolu yeni bir yıldız kazanacak. Beşiktaş için artık her maç final. Onun için performansının üzerine çıkması gerekiyor. G.Saray ve F.Bahçe iki kulvarda mücadele ediyor. Beşiktaş'ın böyle bir avantajı var. Beşiktaş'ın bunu mutlaka değerlendirmesi gerekiyor.



KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Kartal avantajlı
Kural hatası iddiası

8. harika
Önemli olan kazanmaktı
Latin rüzgarı
Ailece destek
Yeter artık
Bu kadar pozisyon kaçmaz
İğne atsan yere düşmez
PAF takımlar yenişemedi
Maç sonu kan aktı
 
Baki ve Rüştü
Şampiyonluk yolundaki tüm rakipleri kazanmışken, Beşiktaş' ın...
Ferrari Holosko
Gerçekten bu adam Türkiye Ligi' nin çok üstünde bir futbolcu. Maçın...
Mahşerin 4 atlısı
Devler Ligi' nde destan yazarak...
Maldo' ya tam not
F.BAHÇE' de sakatlıktan...
Liseye zeytin dalı
Adnan Polat: G.Saray Lisesi,...
Lincoln' den ' tekme' ...
G.Saray' da şu ana kadar...
Medyaya tehdit
Trabzonspor İdari Müdürü Osman...
Para için satmam
Gökdeniz' in transferine açıklık...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu