Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Tam sayfa iddaa


İddaacılar, Fotomaç'a bakmadan sakın İddaa oynamayın. Cazip hafta sonu programı, kazandıran yorumlar ve kuponlar...

***

Togo-ooool

Kongo'nun süper starı Shabani Nonda sakat. Zaten çok daha kuvvetli olan Togo ilk maçında fire vermez.

211 FAS-FiLDiŞi SAHiLLERi 02 1.18
Fildişi
Sahilleri, kadro kalitesi olarak turnuvanın favorisi. Aslında ev sahibi Mısır'ın bulunduğu bir grupta olmaları da ilk maçın önemini arttırıyor. Yine de kazanırlar diyemiyoruz. Fas gerektiği zaman zorlu maçlardan bir puan çıkartabilen bir takım. Burada da hedefleri o olacak.

221 BiRMiNGHAM-PORTSMOUTH 1 2.00
Birmingham
son haftalarda iyi oynamaya başladı. Üstelik şimdi ofans bölgesi Chris Sutton'la daha güçlü. Portsmouth'da ise (yeni Abramowich) Gaydamak'ın kulübün yarı hissesini almasının ardından teknik direktör Harry Redknapp transfere girişti. Ancak uyum sorunları var. Bu durum, Everton mağlubiyetinde de açıkça görüldü. Birmingham karşısında Portsmouth'un işi yine zor.

225 TOTTENHAM-A.ViLLA 1 1.50
Tottenham,
Liverpool deplasmanında 1-0 kaybederken, oynadığı futbolla zaman zaman meşhur Liverpool taraftarlarını dahi susturdu. Martin Jol'ün öğrencileri, istikrarsız ve dengesiz Villa'yı yenecek güçteler.

355 KAMERUN-ANGOLA 0 3.30
Kamerun'un
açılış karşılaşmasını yazma sebebimiz, Kamerun için verilen 1.50'lik oranın oldukça düşük olması. Angola çok zayıf bir takım değil. Kamerun maçın favorisi de olsa zorlanabilir. İlk maçı pas geçmek ve ilerleyen maçlarda Kamerun'a güvenmek daha doğru olacaktır.

365 LAZiO-CAGLiARi 1 1.45
Lazio
son beş maçtır kaybetmezken, özellikle deplasman maçlarında ortaya koyduğu mücadeleyle ne kadar kaliteli bir takım olduğunu gösterdi. Cagliari de toparlanan takımlardan ancak evinde kazanırken deplasmanlarda hala tutunamıyor. Kümede kalma savaşı veren Cagliari karşısında güçlü Lazio kazanmaya yakın.

413 TOGO-KONGO 1 1.90
Togo
ve Kongo maçı verilen oran itibarı ile oynanabilecek maçlardan birisi. Togo daha kuvvetli kadroya sahip ve Kongo'da Nonda sakatlığı yüzünden kadroda yok. Lig A'dan bildiğimiz Sakaryasporlu M'bayo ve İstanbulsporlu Musasa, Lua Lua liderliğindeki Kongo'da başarı kovalayacak...

432 NiCE-PSG 10 1.32
Nice
son iki deplasmandan da yenilmeden döndü. Evinde kolay boyun eğmeyen bir ekip. PSG ise üst sıralarda tutunmasına rağmen çalkantılı bir sezon geçiriyor. Üstelik son maçında kendi evinde Troyes'i son dakika golüyle yenebildi. Nice deplasmanında da takılabilir.

436 TROYES-LE MANS 1 1.90
İki takım da evlerinde etkili oynuyorlar. Troyes'in Paris Saint Germain deplasmanında son dakikada kaybetmesi, buna mukabil Le Mans'ın ise zayıf Ajaccio'yu evinde ancak son dakikada yenebilmesi bu maç için motivasyon faktörünü ev sahibine çeviriyor. Seyirci desteği ve hırsıyla Troyes bir adım önde.

443 ZARAGOZA-AT.MADRiD 02 1.57
Zaragoza
son altı maçının beşini kazandı. On maçtır galibiyet yüzü göremeyen Atletico Madrid ise teknik direktörünün görevine son verdi. Bu iki takım hafta içinde kupa maçında karşılaştılar ve Atletico Madrid deplasmanda oynadığı maçı 2-0'dan 2-2'ye getirdi. Bu kez de yenilmez.



KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Togo-ooool
Fransa Ligi'nde bomba!

Jet Ulusoy
Görev süresi 4 yıl olur mu?
Banvit şov
Güzeller geçidi
Basketbol da gözaltında!
Vakıfbank'a tanıdık rakip...
Ülker'de Mirsad 3 hafta yok
Admed Hassan attı Mısır uçtu:...
Malatyaspor'dan federasyon...
 
Süper start
Kanarya' nın G.Birliği karşısında...
Nöbet değişimi
Tecrübeli kaleci ilk kez lig...
Yaman çelişki
Aynı gençleri ilk yarıda yarıştan...
Ve Film koptu!
FIFA' ya başvuran Tomas ve İliç...
Erciyes zirvesi
"Bizim için yeni bir dönem...
Kara Kartal uçuşa hazır
İlk yarıda hayal kırıklığı yaşayan...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu