MASTERCHEF MUHLAMA (MIHLAMA) TARİFİ | Muhlama (kuymak) nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? - Mıhlama yapmanın püf noktaları

Muhlama (mıhlama), Türk mutfağının Karadeniz bölgesine özgü, özellikle de Rize ve Artvin illerine ait olan bir yemektir. "Kuymak" olarak da bilinir. Genellikle kahvaltılarda veya öğle yemeklerinde tüketilen, tereyağı, mısır unu ve peynir gibi malzemelerle hazırlanan bu yemek, sıcak ve yoğun bir kıvama sahiptir. Peki, Muhlama (kuymak) nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte Mıhlama yapmanın püf noktaları...

Yemek Tarifleri Haberleri Giriş Tarihi: 14 Ağustos 2024 Çarşamba 17:51 Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2024 Çarşamba 18:57
Son dakika spor haberlerinden haberdar olmak için
Google News fotomac.com.tr'ye abone olun.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor
6
Fotomaç Keşfet