CEEBU JEN TARİFİ | Senegal Thieboudienne nasıl yapılır? - Ceebu Jen malzemeleri, yapılışı ve püf noktaları

Senegal'in milli yemeği olan Ceebu Jen ya da diğer adıyla Thieboudienne, balık, pilav ve domates sosu ile tek tencerede pişirilerek hazırlanan bir yemektir. Türkçeye balıklı pilav diye çevrilen ve domatesli pilavın üzerine konan blaıkla sunulan bu damak çatlatan lezzet hakkında arama motorlarında Ceebu Jen tarifi, Senegal Thieboudienne nasıl yapılır? Ceebu Jen malzemeleri, yapılışı ve püf noktaları konuları araştırılıyor. Detaylar haberimizde...

Yemek Tarifleri Haberleri Giriş Tarihi: 24 Kasım 2022 Perşembe 00:02 Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2022 Perşembe 00:02
Son dakika spor haberlerinden haberdar olmak için
Google News fotomac.com.tr'ye abone olun.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor
Fotomaç Keşfet