Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

22 Kasım 2013 | Cuma

Yerli, ama nasıl?

Bursaspor, son 4 yıldır olduğu gibi yine Avrupa'ya gitmek istiyorsa ara transferde kadrosunu en az 5 yeni kaliteli oyuncuyla güçlendirmek zorunda. Brezilyalı 1.92'lik pivot santrfor Fernandao daha şimdiden 1.5 yıllığına kiralandı. Güzel...
Dev santrforun, ülkesinde attığı goller bile, Bursa'nın en çok takip edilen bursadabugun.com sitesinde 2 günde 160 bin izlenerek tıklanma rekoru kırdı.
Bursaspor taraftarı, yeni sambacı golcüyü çok merak ediyor ve attığı her golü büyük bir heyecanla takip ediyor.
Fakat, bir çiçekle de bahar olmaz!
Aslında Timsah'ın transfer listesi bir hayli geniş ve alternatifli: Volkan Şen, Cenk Tosun, Semih Şentürk, Yekta Kurtuluş, Serdar Kesimal, İbrahim Toraman, Turgut Doğan Şahin, Daum'un istediği tecrübeli kramponların başında geliyor. Ayrıca Körüstan yönetimi ve Daum, 1-2 gurbetçi yeteneği kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Nokta atış zamanı
Tablo apaçık ortada. Bursaspor'un; her iki kanatta da oynayabilecek bir hücumcu ile defansif orta sahaya bir takviye yapması şart. Ayrıca alternatif olarak bir sol bek ve bir de stoper alınmalı.
15 gün sonra kupa serüveni de başlayacak ve uzun maraton için takımın yerli rotasyonunun genişlemesi gerektiğini 'Sağır Sultan' bile biliyor.
Artık Körüstan yönetiminin, işi 3 Şubat'a bırakmadan nokta atışlar yapması ve 7 Ocak'ta başlayacak Antalya kampına takımı takviye edilmiş bir kadroyla göndermesi şart..!
Bursaspor, cezalı Belluschi olmasa da, gelene gidene 3'er gol atan lig ikincisi Kasımpaşa'yı yenmek zorunda.
Eğer Timsah, Avrupa kupası şansını sürdürmek istiyorsa böyle önemli virajları kayıpsız geçmeli...
25 bin taraftarın desteğini arkasına alacak olan Bursaspor, Fenerbahçe maçının ilk 45 dakikasındaki oyunu tekrarlaması ve 90 dakikaya yayması halinde istediği skora imza atabilir...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor