Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

03 Kasım 2013 | Pazar

Yazık oldu

Son 4 haftada gol yemeden 10 puan toplayan Bursaspor, 8 haftadır yenilmeyen lider Fenerbahçe önünde son anda yıkıldı.
25 bin taraftarının müthiş desteğiyle kapalı gişe oynanan oyuna çok istekli ve tempolu başlayan Timsah, bu sezonun en etkili ilk 45 dakikasını çıkardı.
Nitekim geçen hafta Konya deplasmanında ilk golünü atan Ferhat, 19. dakikada Murat'ın asistini kale ağzından gole çevirerek Bursaspor'u öne geçirdi.
Bu sezon ilk defa ilk 30 dakika içinde gol bulan Timsah, alan daraltarak Fenerbahçe'ye oyun kurma ve olgun atak geliştirme şansı tanımadı.
Aslında Belluschi ve Kazım ile 2. golü atma fırsatlarını da yakaladı yeşilbeyazlılar, ancak bu şansını değerlendiremedi.

Aziz çıktı iş değişti
Devre arasında aşil tendonunda zorlanma yaşayan Serdar Aziz'in yerine ikinci yarıya stoper İbrahim ile giren Bursaspor, Fenerbahçe'nin artan baskılı oyunununu kıramadı.
Kornerden gelen topa Webo'nun kafa golünü atmasına engel olamayan Bursaspor, bu golden 20 dakika sonra aynı golün karbon kağıtlısını yedi.
Caner'in sağdan kornerine Webo ve Emenike aynı şekilde bomboş kafayı vurdu.
Böylece Timsah'ın tam 496 dakikalık gol yememe serisi de son buldu.
Maçı bırakmayan Bursaspor, 90+1'de Batalla'nın adeta tilki gibi sızıp attığı golle skoru 2-2 yaptı.
Ancak karşılaşmaya artık bitti gözüyle bakılırken 90+4'te frikikten Egemen'in seken topa ayak koymasıyla Bursaspor son anda yıkıldı ve seyircisi önünde elde ettiği 1 puandan da oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor