Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

28 Eylül 2013 | Cumartesi

Timsah nerede?

İlk 5 haftada evinde kazanamayan Bursaspor ile deplasmanda golü ve puanı olmayan Akhisar arasındaki kritik randevuda aradığı galibiyete yine ulaşamadı.
Timsah, Rize'deki kadrodan 3 değişik isimle çıktı. Daum; Şener, Murat ve Tuncay'ın yerine Basser, Musa ve Enes Ünal'ı sahaya sürdü.
Basser ve Enes ilk kez 11'de forma giyerken, Daum, formsuz Pinto'yu ise 18'e almadı.
22 bini aşkın taraftarın muhteşem desteğiyle oyuna başlayan yeşil-beyazlılar, çerçeveyi bir türlü tutturamadı. İlginçtir, iki takım da ilk devrede kaleyi bulamadı.
İkinci yarıda topa daha çok sahip olan ve beraberliğe gelen Ege ekibi önünde sürekli golü düşündü.

Bir golü sayılmadı
65'te Taiwo'nun sağ kanattan doğrudan ağlara giden frikik golünü hakem İlker Coşkun, Şamil'in ofsayt pozisyonunda kaleciyi engellediği gerekçesiyle iptal etti.
70'te gelen Sestak ve Murat hamleleriyle hücuma hareketlilik geldi. Ancak adeta savunmada etten duvar ören ve zamana oynayan Akhisar, deplasmandaki ilk puanını almak istiyordu.
Çabuk hücumla aceleyi birbirine karıştıran ve stres nedeniyle final paslarında etkisiz kalan Bursaspor, golsüz biten maç sonucunda 6 haftada 5 puanda kalarak taraftarını hüsrana uğrattı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor