Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

23 Eylül 2013 | Pazartesi

Timsah kayıplarda

Karadeniz'e galibiyet parolasıyla giden Bursaspor, 2006'dan beri deplasmanda yenemediği Çaykur Rize önünde umduğunu bulamadı.
Sakat olan Belluschi, Pinto, Basser, Yasin ve Ozan'ın yokluğunda, 3'lü revizyona gidildi.
Daum, forvette Kazım'ı, sol kanatta Ferhat'ı, defansın göbeğinde de Serdar'ı oynattı.
Gazintep'ten 5-2'lik moralle dönen Rize ise, cezasını donduran Kweuke'nin 2 asisti ve Sercan Kaya ile Cernat'ın golleriyle 17. dakikada 2-0 öne geçti.
İlk 17 dakikada bırakın organize atağı, tek bir şutu bile olmayan konuk ekip, sonradan açıldı ve devre sonunda 6'da 3 isabetle şutu ve golü buldu.

Batalla yetmedi
2-0'dan sonra daha çok öne çıkan Timsah, Batalla'nın bu sezon attığı ilk golle soyunma odasına umutlu gitti.
Bursaspor, ikinci yarıya Tuncay'ın yerine 17 yaşındaki forvet Batuhan Altıntaş ile başladı ve Kazım'ı sağ kanada çekti.
Bu yarıda hücumda kanatları kullanarak daha üretken olmaya başlayan Bursaspor, 60. dakikada Ferhat'ın yerine sol kulvara Sestak hamlesini yaptı.
Yağmur altında ve kaygan zeminde oynanan maçta, topu kanatlara taşıyıp havadan ortalarda Batuhan'ı buluşturmayı düşünen, kontrataklarla etkili gelen Rizespor'un tehlike ataklarını önlemekte zorluk çekti.
79'da Kweuke bire bir pozisyonda topu Frey'e kaptırdı. Son dakikalarda Rize'nin baskısıyla bunalan Bursa, 86'da Serdar Aziz ile uzatmalarda da Şamil ile kale ağzından çok net 2 golü kaçırınca, 5. haftada 3. yenilgisini aldı ve 4 puanla alt sıralarda kaldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor