Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

01 Eylül 2013 | Pazar

Akdeniz Timsah'ı

Daum, Galatasaray maçında çok iyi oynayan takımı Antalya'da bozmazken, Bursaspor, ilk 2 maçta hiç gol atamayan ve yemeyen Akdeniz ekibi önünde maça adeta 1-0 geride başlamasına rağmen 2-1 kazanmasını bildi.
Defanstaki zincirleme hataların sonrasında Baros, Antalya'yı öne geçirirken, bu golün şokunu üzerinden çabuk atan Timsah, Batalla, Murat ve Pinto ile net pozisyonlar yakaladı. Nitekim Pinto'nun yan direkten dönen şutundan 2 dakika sonra bu üç kramponun ortak organizasyonu sonucu beraberlik golü geldi.

Gol orucunu bozdu
Sıfırdan Murat'ın çevirdiği topa Batalla vurdu, kaleciden seken topu Pinto ağlara gönderdi. Şilili forvet, bu sezon ilk kez golle buluşup orucunu bozdu.
İkinci yarıda kanatları daha iyi kullanan Bursaspor, yüzde 70'e varan nem oranına rağmen, canla başla savaştı. 58'de soldan Taiwo'nun ortasında kaleci Hakan- Ferdinand anlaşmazlığında Murat ceza çizgisinden ağları görerek faturayı kesti.
Belluschi'nin sakatlanmasıyla defansı Serdar Aziz'le 5'leyen yeşil-beyazlılar, galibiyeti korumak için geriye yaslandı.
Bursaspor, son 2 sezondur Antalya'da kazanma serisini 3'e çıkardı ve 3. haftada galibiyetle tanışıp milli araya moralli girdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor