Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

09 Ağustos 2013 | Cuma

Şok veda!

Sırbistan'dan 2-2'lik avantajla dönen Bursaspor, bu sezon evindeki ilk resmi maçında 25 bin taraftarı önünde 3-0'lık şok bir yenilgiyle Avrupa'ya veda etti.
Sakat olan Ozan İpek ve Belluschi'den yoksun bir kadroyla ve sol kanatta Ferhat Kiraz'ı kullanarak oyuna başlayan yeşil-beyazlılar, maça çok tutuk girdi...
Bir türlü olgun atak geliştiremeyen Timsah, daha 9. dakikada kalesinde şok bir gol gördü. Soldan kornerde ön direkte Kamerunlu Oumarou kafayla vurarak ağları havalandırdı.
Bu gol, soğuk duş etkisi yaptı.
İlk şutunu 25'te Batalla ile atan Bursaspor, beraberlik hayalleri kurarken bir şok daha yaşadı.

Erken havlu attı

29'da soldan Kamerunlu'nun ortasında Vanjes'in şutu İbrahim'e çarpıp ağlara gidince, play-off'a yükselme umutları Kaf Dağı'nın ardında kaldı. Hikmet Karaman, ön libero Şamil'i çıkarıp, 16 yaşındaki santrfor Enes Ünal'ı Pinto'nun yanına gönderip çift forvete döndü.
Ancak Batalla'nın adam markajından kurtulamaması nedeniyle Bursaspor'un eli kolu bağlandı.
Çenesi yarılan Pinto da devre arasında dikiş atılması için hastaneye götürülünce, yeşil-beyazlı takım ikinci yarıya Tuncay'la başladı.
Bu kez Sestak ve Enes ikilisini sağdan Ferhat, soldan Tuncay'ın destek vermesi planlanmıştı. Fakat kanatlar bir türlü işlemedi. İkinci yarının çok az bölümünde baskı kuran Bursaspor son bölümde çözüldü ve mağlup oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor