Fenerbahçe Opet 3-0 Carraro Imoco Conegliano (MAÇ SONUCU - ÖZET)
CEV Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, İtalyan ekibi A. Carraro Imoco Conegliano’yu 25-19, 25-17 ve 25-19 setler sonucu 3-0 mağlup ederek rövanş maçı öncesi avantajı yakaladı.
- Voleybol Haberleri
- Giriş Tarihi: 16 Mart 2023, 21:57

CEV Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, İtalyan ekibi A. Carraro Imoco Conegliano'yu 25-19, 25-17 ve 25-19 setler sonucu 3-0 mağlup ederek rövanş maçı öncesi avantajı yakaladı. Karşılaşmanın MVP'si Fenerbahçe Opet forması giyen Ana Cristina De Souza oldu.
Bu eşleşmede rövanş karşılaşması, 23 Mart Perşembe günü TSİ 22.30'da A. Carraro Imoco Conegliano'nun ev sahipliğinde İtalya'da oynanacak. Öte yandan sarı-lacivertli ekibe, rövanş karşılaşmasında alacağı galibiyet veya kazanacağı en az 2 set tur için yeterli olacak. Fenerbahçe Opet'in 3-0 veya 3-1'lik skorlar ile mağlup olması halinde ise turu geçecek takım altın set sonunda belli olacak.
KARŞILAŞMA ÖNCESİ SAYGI DURUŞU
Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen depremlerde hayatını kaybedenler için Fenerbahçe Opet - A. Carraro Imoco Conegliano mücadelesi öncesi 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
DİĞER HABERLER
-
Sultanlar Ligi'nde iddialı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, Naz Aydemir Akyol, Lukasik gibi isimlerle anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılılar asıl bombayı ise İtalyan yıldız Myriam Sylla ile patlatmaya hazırlanıyor. Vero Volley Milano ile bağlarını koparmaya hazırlanan Myriam Sylla'ya G.Saray iki yıllık sözleşme önerdi. -
Fenerbahçe Medicana Erkek Voleybol Takımı, yeni sezon planlaması kapsamında milli oyuncu Burutay Subaşı'nı transfer ettiğini duyurdu. -
Kadın voleybolunun öncüsü Eczacıbaşı Spor Kulübü, bu sezon altyapıda büyük başarılar elde etti. Midi Kızlar, Yıldız Kızlar ve Küçük Kızlar kategorilerinde Türkiye Şampiyonu olan Eczacıbaşı, Genç Kızlar kategorisinde ise Türkiye ikinciliği elde etti.