Maç Sonuçları

Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan Beşiktaş maçı sonrası konuştu!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Ankaragücü penaltı atışları sonucu Beşiktaş'ı eleyerek adını çeyrek finale yazdırdı. Karşılaşma sonrası Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan açıklamalarda bulundu.

Giriş: 18 Ocak 2023, Çarşamba 23:19 Güncelleme: 18 Ocak 2023, Çarşamba 23:33
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında MKE Ankaragücü, sahasında konuk ettiği Beşiktaş'ı normal süresi ve uzatmaları 1-1 eşitlikle biten maçta seri penaltı vuruşları sonucunda 5-4 yenerek çeyrek finale çıktı. Maçın ardından MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan mücadeleyi değerlendirdi.

ÖMER ERDOĞAN: OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM

Her mevkide dikkat edilmesi gereken tehlikeli bir Beşiktaş ile oynadıklarını kaydeden MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, "Duran topta maalesef yediğimiz gol sonrası maç uzatmalara gitti. Orada yorgunluk belirtileri vardı ve fazla oyuncu değiştirme seçeneğimiz olmadığı için biraz açıkçası bazı mevkilerde sıkıntı yaşadık. Giren oyuncular çok büyük katkı sağladı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Kupada gidebildiğimiz kadar gitmek istiyoruz. Son 8'e kaldık, rakibimizi bekleyip orada da iddiamızı devam ettirmek istiyoruz. Taraftarlarımıza destekleri için teşekkür etmek istiyorum. Maçın ilk dakikasından penaltılara kadar takımına moral motivasyon ve saha içerisindeki performansı artıracak kadar destek verdiler" dedi.