Caner Erkin'in eşi Şükran Ovalı'dan evlilik ve annelik itirafı!
Son dakika haberleri... Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'te forma giyen milli futbolcu Caner Erkin'in oyuncu eşi Şükran Ovalı, evliliği ve anneliğe dair samimi açıklamalarda bulundu. İşte Şükran Ovalı'nın o sözleri...
- Magazin Haberleri
- Giriş Tarihi: 22 Mayıs 2022, 11:57
- Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2022, 12:01

2017 yılında futbolcu Caner Erkin ile İtalya'nın başkenti Roma'da nikâh masasına oturan, Ağustos 2018'de Mihran Ela'nın dünyaya gelmesiyle ilk kez anne olma sevinci yaşayan Şükran Ovalı, bir dergiye verdiği röportajda kızı ve evliliği hakkında samimi açıklamalar yaptı.

37 yaşındaki oyuncu, "Mihran Ela'nın doğumundan sonra nasıl bir değişim yaşadınız?" sorusuna şu yanıtı verdi:
Anne olunca çok fazla değişim de beraberinde geliyor. Anne olmadan önce sanki daha fazla kendinizi etrafa onaylatmaya çalışıyorsunuz, meslek hayatınızı da özel hayatınızı da.
Mihran'la birlikte ben de bir birey olduğumun farkına vardım. Onaylatma duygum kalmadı ve hayatta en çok kızımı sevecek olmak rahatlattı beni.
Gerçekten düşünüyorum da onsuz ne yapmışım bunca zaman. Mihran olmadan önce sanki eksikmişim ve kızımla tamamlandığımı hissediyorum.
'Onunla yeniden doğdum' diyebilirim.
Hep güçlü bir kadındım, yıllardır kendi ayaklarım üzerinde duruyorum ama artık daha güçlü hissediyorum kendimi. Kısa yoldan söylemem gerekirse; hamdım, piştim.
Güzel oyuncu, "Caner Bey ile tanışmadan önce evlilik ve anne olma fikrine nasıl bakıyordunuz?" sorusunu ise şöyle yanıtladı:
Açıkçası düşünmüyordum. Çok da isteğim hatta cesaretim yoktu evliliğe ama her zaman çok anaç biriydim. Çocukları hep çok sevmişimdir, bunu beni yakından tanıyanlar çok iyi bilir.
Hayatın size ne getireceğini bilemiyorsunuz tabii, çok şükür ki Caner'le yollarımız kesişti.
Şimdi ailem, her şeyim ve tekrar 'iyi ki' diyorum. İstikrar, sabır ve cesaret... Hep teşekkür ediyorum vazgeçmediğim için. Ön yargı işte. Her türlüsü zarar, neyse ki sonuç güzel.
"Gün bitince ev ortamında nasıl biri Şükran Ovalı?" sorusu üzerine ünlü oyuncu, "Sakin, pijamalı, sevdikleriyle zaman geçiren, kızının dibinden ayrılmayan biri. Evcimenimdir, evde vakit geçirmeyi çok severim. Sağlam dostlarım var seçilmiş ailem her biri. Sıkça onlarla bir araya geliriz mutlaka. Sevdiklerimle birlikte kalabalık sofralarda vakit geçirmeyi çok severim" ifadelerini kullandı.
"HEP BERABER ÖĞRENİYORUZ"
Kontrolcü bir anne olmadığını dile getiren Ovalı, sözlerini şöyle sürdürdü:
Canım kızım coşkusuyla, gülüşüyle, paylaşmasıyla çok cömert bir çocuk, küçücük bedenine minnet sığdırmış bir çocuk. Dilerim hayat da ona cömert davransın. Eğleniyoruz, çok öğreniyoruz hep beraber. Kontrolcü değilim ama elim, nefesim hep üstünde. Dilerim ona yük olmadan tüm hayallerine eşlik ederim.
DİĞER HABERLER
-
Yönetmen koltuğunda Ryan Coogler'ın oturduğu ve başrollerini Michael B. Jordan, Sylvester Stallone ve Tessa Thompson'ın paylaştığı Creed: Efsanenin Doğuşu filmi, televizyon ekranlarında gösterilmesinin ardından merak konusu oldu. Dram türündeki 2016 yapımı Creed: Efsanenin Doğuşu hakkında arama motorlarında araştırılan 'Creed: Efsanenin Doğuşu filminin konusu ne? Oyuncuları kim, ne zaman çekildi?' sorularının cevabını haberimizde derledik. -
Yönetmen koltuğunda Francis Lawrence'in oturduğu ve başrollerini Tom Blyth, Rachel Zegler ve Peter Dinklage'nin paylaştığı Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı filmi, televizyon ekranlarında gösterilmesinin ardından merak konusu oldu. Aksiyon ve macera türündeki 2023 yapımı Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı hakkında arama motorlarında araştırılan 'Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı filminin konusu ne? Oyuncuları kim, ne zaman çekildi?' sorularının cevabını haberimizde derledik. -
Yönetmen koltuğunda Scott Waugh'un oturduğu Ölümcül Çarpışma filmi, televizyon ekranlarında gösterilmesinin ardından merak konusu oldu. Macera, fantastik ve aile türündeki 2020 yapımı Ölümcül Çarpışma hakkında arama motorlarında araştırılan 'Ölümcül Çarpışma filminin konusu ne, oyuncuları kim, ne zaman çekildi?' sorularının cevabını haberimizde derledik.