Kıymalı Bezelye kaç kalori?

Kıymalı Bezelye kaç kalori?

Miktar
Birim
0 kcal

Kıymalı Bezelye % 36,39 karbonhidrat, % 27,90 protein, % 22,40 yağdan oluşur. Kıymalı Bezelye kaç kalori? Kıymalı Bezelye diyette yenir mi? Kıymalı Bezelye besin değerleri nedir? Kıymalı Bezelye karbonhidrat değeri nedir? gibi sorular bu besinle ilgili en popüler sorular arasındadır. 1 Porsiyon (Orta) Kıymalı Bezelye 275,07 kaloridir. Kıymalı Bezelye içeriğinde 22,00 Karbonhidrat(g), 16,87 Protein(g), 13,54 yağ(g), 7,81 lif(g), 164,56 Sodyum(mg), 570,23 potasyum(mg), 47,22 Kalsiyum(mg), 1012,97 A Vitamini(ui), 54,03 C Vitamini(mg), 3,13 ve Demir barındırır. Kıymalı Bezelye kalorisi ve besin değerleri…

BESİN DEĞERLERİ

1 Porsiyon (Orta)

Karbonhidrat (g)

0

Protein (g)

0

Yağ (g)

0

Lif (g)

0

Kolesterol (mg)

0

Sodyum (mg)

0

Potasyum (mg)

0

 

Kalsiyum (mg)

0

Vitamin A (ui)

0

Vitamin C (mg)

0

Demir

0
Kıymalı Bezelye kaç kalori?

KULLANICILARIN MERAK ETTİĞİ DİĞER SORULAR

Diyet yaparken bezelye yenir mi?

Her besin gurubu gibi bezelye sınırsız tüketilirse kilo aldırır. 1 porsiyon bezelye 3 yemek kaşığıdır ve ortalama 70 kalori içermektedir. Haftanın 1-2 günü öğle ya da akşam yemeğinde ortalama 2-3 porsiyon bezelye tüketimi kilo aldırmaz. Porsiyon kontrolüne dikkat ettiğiniz müddetçe diyette bezelye yenir.

Bir kaşık bezelye yemeği kaç kalori?

150 gramlık küçük bir porsiyon için bezelyenin kalorisi yaklaşık 120 kaloridir. Kolesterol içermeyen bezelye, iyi bir protein, karbonhidrat, vitamin ve lif kaynağıdır. Taze bezelye düşük kalorili olsa da karbonhidrat açısından oldukça zengindir. Bu nedenle dengeli tüketilmesi önerilir.

Bezelye yemeği patatesli kaç kalori?

Bezelye Yemeğinin 100 gramında 81 kcal kalori, ayrıca 1 Porsiyon yani 180 gram Bezelye Yemeğinde 146 kalori bulunmaktadır.

Etli bezelye yemeği kaç kalori?

Etli Bezelyenin 100 gramında 79 kcal kalori, ayrıca 1 Porsiyon yani 180 gram Etli Bezelyede 142 kalori bulunmaktadır. Etli Bezelye, C, A ve K vitaminleri, demir, çinko, bakır mineralleri ve lif içeriği yüksek bir sebzedir. Etli olması protein, vitamin, mineral değerini artırmıştır.

SON DAKİKA