Genç sporcuların 'Evde kal Elazığ' klibine Melih Demiral'dan destek
Corona virüsü nedeniyle evlerinden çıkmayan Elazığ Belediyespor'un genç sporcuları, çektikleri video ile 'Evde kal Elazığ' çağrısı yaptı. Milli futbolcu Melih Demiral da klibin altına milli takım formasını hediye edeceğini yazdı.
- İtalya Serie A Haberleri
- 27 Mart 2020, 17:55:10

Belediyenin resmi sosyal medya hesabından, "Elazığ Belediyespor'umuzun genç yetenekleri hem 'Evde kal Elazığ' çağrısında bulunuyor hem de Merih ağabeyleri gibi milli gururumuz olma yolunda ilerliyor" ifadeleriyle paylaşılan video binlerce kez izlendi.
Juventus'ta top koşturan milli oyuncu Melih Demiral da paylaşıma, "Hayalleri için antrenmanlarını evlerinde sürdüren Elazığlı kardeşlerimi tebrik ediyorum ve hepsine imzalı milli takım formamı hediye ediyorum" şeklinde yorum yaptı.


DİĞER HABERLER
-
İtalya Serie A'da heyecan sürüyor. Roma ile Monza 26. haftada karşı karşıya gelecek. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki; Roma-Monza maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda canlı yayınlanacak? -
İtalya Serie A'nın 9. haftasında ertelenen Bologna-Milan mücadelesi oynandı. Bologna ev sahibi olduğu karşılaşmadan 2-1'lik skorla galip ayrıldı. İşte detaylar... -
İtalya Serie A'da heyecan sürüyor. Bologna ile Milan 9. haftada ertelenen maçta karşı karşıya gelecek. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki; Bologna-Milan maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda canlı yayınlanacak?