İŞKEMBE DOLMASI TARİFİ | İşkembe dolması (karın dolması) nasıl yapılır? Malzemeleri, yapılışı, püf noktaları

Türk mutfağının geleneksel ve lezzetli yemeklerinden biri olan işkembe dolması, genellikle sığır veya koyun işkembesiyle yapılır. Hayvanın mide bölümü olan işkembenin içinin doldurulmasıyla hazırlanan ve karın dolması olarak da bilinen işkembe dolması, özellikle Kurban Bayramlarının sevilen yemekleri arasında yer alır. Peki işkembe dolması nasıl yapılır? İşte işkembe dolması malzemeleri, yapılışı ve püf noktaları...

Haberler Haberleri Giriş Tarihi: 15 Haziran 2024 Cumartesi 13:36 Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2024 Pazartesi 07:19
Son dakika spor haberlerinden haberdar olmak için
Google News fotomac.com.tr'ye abone olun.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor
1
Fotomaç Keşfet