Galatasaray'da Mustafa Cengiz'den Ali Koç ve Zorlu göndermesi! ''İhanet...''

Galatasaray'ın ligdeki hedefinin her zaman şampiyonluk olduğunu belirten Mustafa Cengiz, "Galatasaray'ın olduğu her yerde şampiyonluk ve şampiyonluk yarışı vardır. Biz bu yarışın adil, düzenli ve mert bir şekilde sürdürülmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Hem hocamız hem teknik kadromuz ve scout ekibimiz, bütün arkadaşlarımız canla başla 7 gün 24 saat çalışıyorlar.

Hepsine camiam adına çok teşekkür ediyorum. Bu çabalarımız inşallah meyvesini verir ve hak ettiğimiz şampiyonluğuna yine ulaşırız" diye konuştu.

"HAKEMLER PARKEDE CİNAYET İŞLEMİŞTİR"
Kadın Basketbol TakımI'nın ligin 13'üncü haftasında dün sahasında oynadığı OGM Ormanspor maçında hakemlerin tartışmalı kararları hakkında konuşan Mustafa Cengiz, "Galatasaray basketbolu ve voleybolu bu ülkeye getiren camiadır. Bir kere bunu tespit edelim. Galatasaray'a yaptığınız kötülük; kendi sporunuza, kendinize yaptığınız kötülüktür.