Galatasaray'a transfer piyangosu! Kyle Walker olmazsa...
Ara transfer döneminde sağ bek takviyesi yapmak isteyen Galatasaray'da Emerson Royal gündemden çıktı, Kyle Walker-Peters favori haline geldi. Ayrıca sarı kırmızılılar, listesindeki isimlerden olumsuz sonuç alması durumunda yönleneceği isimleri belirledi. İşte detaylar... | Son dakika Galatasaray transfer haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 27 Ocak 2025, 06:50

Sağ bekte istikrarı sağlayamayan Galatasaray'da 9 milyon Euro'ya gelen Jelert beklentileri karşılamadı ve Kaan Ayhan bu bölgede idare etti.

Ara transfer döneminde sağ beke takviye kararı alan Aslan'ın Milan'dan istediği Emerson, sakatlığı nedeniyle listeden çıkarıldı.
Southampton'ın 27 yaşındaki sağ beki Kyle Walker-Peters ile ilgilenen sarı kırmızılılarda Jamaika asıllı oyuncunun alternatifleri belirlendi.
Sabah'ta yer alan habere göre Verona'dan Jackson Tchatchoua, menajerler aracılığıyla sarı-kırmızılılara önerildi.
İtalyan basını ise Watford'da kiralık oynayan Udineseli Festy Ebosele için Galatasaray'ın temas kurduğunu iddia etti.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika haberi: Geçtiğimiz sezonun ortasında kiralık olarak Galatasaray'a katılan Alvaro Morata'nın geleceği merak ediliyor. Sarı kırmızılıların kampına katılan ve Okan Buruk ile görüşme yapan İspanyol golcü transfer kararını verdi. İşte detaylar... | GALATASARAY HABERLERİ -
Leroy Sane transferiyle Avrupa'da büyük ses getiren Galatasaray'da 10 numara arayışları sürüyor. Dries Mertens'in vedasının ardından hücum hattına takviye isteyen sarı kırmızılılar için flaş bir isim gündeme geldi. Yunan basını Arjantinli yıldızın transferini böyle duyurdu. İşte detaylar... | GALATASARAY HABERLERİ -
Yaz döneminde öncelikli hedeflerinden biri kaleci transferi olan Galatasaray, Manchester City'nin Brezilyalı eldiveni Ederson için harekete geçti. Sarı kırmızılılarda transferi bitirmek üzere devreye girecek olan isim ortaya çıktı. İşte detaylar... | Son dakika GS spor haberleri