GALATASARAY TRANSFER HABERİ: Barış Alper Yılmaz bu kez ayrılıyor! Yeni adresi açıklandı
Galatasaray'ın parlayan yıldızı Barış Alper Yılmaz hakkında transfer iddialarının ardı arkası kesilmek bilmiyor. İngiliz basını, Avrupa'dan birçok talibi olan 23 yaşındaki ismin yeni adresini duyurdu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 28 Temmuz 2024, 06:50

Galatasaray'da ortaya koyduğu performansla Avrupa'nın birçok kulübünün hayallerini süsleyen Barış Alper Yılmaz ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Takvim'in TeamTalk'tan derlediği habere göre; Premier Lig devi Liverpool, Barış Alper Yılmaz'ı kadrosuna katmak istiyor.
Haberde futbolcunun Merseyside ekibine yakın olduğu öne sürüldü. Ayrıca futbolcunun transferi için 30 milyon Euro'luk bir bütçenin gözden çıkarılması gerektiği de hatırlatıldı.
Almanlar ise 24 yaşındaki futbolcuya Dortmund, Leipzig, Frankfurt, Arsenal, Totttenham ve West Ham'ın da yoğun ilgi gösterdiğini iddia etti.
Barış Alper Yılmaz, geride bıraktığımız sezon toplamda 70 maç oynadı. Yıldız oyuncu, 7 gol, 12 asistlik performans sergiledi.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Galatasaray haberi | RC Strasbourg maçında Galatasaray formasıyla ilk kez sahaya çıkan Leroy Sane, maçın ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. İşte Sane'nin paylaşımı... (GS spor haberleri) -
Dries Mertens'in ayrılığının ardından 10 numara mevkisine takviye arayaşında olan Galatasaray'ın gündemine yıldız bir isim düştü. Galatasaray oyuncunun kulübüne teklif yapmaya hazırlanıyor. İşte detaylar... | GS Son dakika transfer haberi -
Son dakika Galatasaray transfer haberi | Savunma hattını güçlendirmek isteyen Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı. Teknik direktör Okan Buruk'un öncelikli hedefi ise Monaco forması giyen stoper Wilfried Singo oldu. Buruk'un, Fildişili savunmacıyı transfer listesinin ilk sırasına yazdığı öğrenildi. İşte transferdeki son gelişmeler… (GS spor haberleri)