G.Saray'a süper kahraman
Rus basını, sarı-kırmızılı yönetimin, Hulk'un menajeriyle Moskova'da görüştüğünü duyurdu. Zenit’in hocası Spaletti görevde kalırsa Brezilyalı forvet ayrılacak
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 23 Mayıs 2013, 00:57
- Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2013, 04:11

SADECE TÜRKLER ALABİLİR
Ayrıca eski milli futbolcu ve teknik adam olan Alexander Bubnov, Galatasaray'ın Hulk'un menajeriyle birkaç defa Moskova'da görüşmeler yaptığını, Türklerin, Zenit için isteyeceği rakamı ödeyebilecek tek Avrupa takımı olduğunu da sözlerine ekledi. Gerçek adı Givanildo Vieira de Souza olan ve 'Hulk' diye anılan Brezilyalı yıldız, yüksek ücreti nedeniyle Zenit'te istenmeyen adam ilan edilmişti. Başkan Ünal Aysal'ın sağ açıkta da oynayan futbolcuyu alarak, olmazsa kiralayarak dünya çapında ses getirmenin planlarını yaptığı ifade edildi.
LAKABI NEREDEN GELİYOR?
25 Temmuz 1986 doğumlu futbolcu Givanildo Vieira de Souza, lakabını çizgi film karakteri Hulk'tan alıyor. Givanildo, hem hızı, güçlü şutları nedeniyle çizgi kahramanın güçlülüğüne hem de karakteri televizyonda canlandıran aktör Lou Ferrigno'ya benzerliği nedeniyle Hulk olarak anılıyor. Bir dönem Japonya'da forma giyen ve ardından Porto'ya gelen Hulk, Portekiz'de 3 lig şampiyonluğu, 2 Portekiz Kupası, 3 Portekiz Süper Kupası, bir de Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşadı. 2007'de Japonya'da, 2011'de ise Portekiz'de gol kralı oldu.


DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş yenilgisi sonrasında Galatasaray yeni bir seri yakalamak istiyor. Sarı-kırmızılılar, Süper Lig'de kalan maçlarını kazanarak, rakibi F.Bahçe'ye bakmayacak. Bunun ilk ayağı da bugün Samsunspor deplasmanıyla başlıyor. İşte Okan Buruk'un muhtemel 11'i. -
Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-kırmızılı ekip, 3 sezondur takımda olan ve sezon sonunda futbolu bırakması beklenen yıldız ismi Dries Mertens'in yerini bir diğer yıldız isim olan vatandaşı Kevin De Bruyne ile doldurmak istiyor. İşte detaylar... (GS SPOR HABERİ) -
Galatasaray'ın yıldız isimlerinden Barış Alper Yılmaz hakkında önemli gelişmeler yaşanıyor. Milli futbolcuya uzun zamandır ilgisi bulunan Premier Lig ekibinin, o maçta da 24 yaşındaki futbolcu için tribünde olacağı öğrenildi. İşte detaylar... (GS SPOR HABERİ)