Bizi isteyen elenmeyi kabul etsin
Şampiyonlar Ligi'nde G.Saray'ın rakibi bugün belli oluyor, Terim inançlı: "Herkes bizi istiyormuş, istesinler. hepsine göre planlarımız var"
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 14 Mart 2013, 23:35

HERKESİN GÖZÜ ASLAN'DA
Seri başı uygulaması olmadığı için aynı ülke takımlarının da eşleşebileceği kurada başta Real Madrid ve Barcelona olmak üzere her takım Galatasaray ile eşleşmek istiyor. Diğer 7 takıma göre daha tecrübesiz nitelenen ve G.Saray'ın da istediği Malaga bile, "G.Saray ile eşleşmek isteriz" açıklaması yaptı. Başkan Ünal Aysal, "Her takımla baş ederiz ama PSG veya Malaga'nın çıkmasını isterim" derken, Fatih Terim'in gönlünde de İspanyol ekip Malaga ile Juventus yatıyor.
HER TAKIMI ELEYEBİLİRİZ
Terim 8 takım içinde "En zayıf halka" görülmeleri ve her takımın eşleşmek istemesi üzerine iddialı konuştu: Bizi isteyen elenmeyi kabul etsin. Kimseden korkumuz yok. Çeyrek finale çıktık, yarı final, final niye olmasın!
1'E 250'DEN 57'YE
Schalke maçından önce G.Saray'a Devler Ligi şampiyonluğu için 1'e 250 veren uluslararası bahis firmaları, temsilcimizin çeyrek finale kalmasının ardından bu oranı 1'e 57 olarak revize etti. Cimbom, 2000'deki Arsenal maçı öncesinde 1'e 6 seviyesine inmişti.
Savaş ÇORLU
DİĞER HABERLER
-
Süper Lig devlerinden Galatasaray'da gelecek sezon için Fernando Muslera'dan kaleyi devralacak isim büyük merak konusu haline geldi. Cimbom'un son olarak o file bekçisini de gündemine aldığı öğrenildi. İşte detaylar... -
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Trendyol Süper Lig'de bitime sayılı haftalar kala en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 3 puan önünde zirvede yer alan Galatasaray, sezon başında Napoli'den kiraladığı Victor Osimhen'in bonservisini almak için kolları sıvadı. Usta yorumcu Levent Tüzemen, Nijeryalı yıldızın sarı-kırmızılı takımda kalmak için koyduğu tek şartı açıkladı. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Galatasaray, Süper Lig’in 32'nci haftasında Bodrum FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. İşte detaylar...