Fenerbahçe Bellona Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürdü
Son dakika haberi: Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında konuk edeceği Bellona Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 18 Nisan 2025, 15:09

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde salonda core çalışmalarıyla başlayan antrenman, sahada yapılan ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla devam etti. Ardından 2 gruba ayrılarak pas çalışmaları yapan futbolcular, taktiksel ve bireysel programlarla idmanı noktaladı.
Sarı-lacivertliler, yarın gerçekleştireceği antrenmanla Kayserispor maçının hazırlıklarını tamamlayacak.


DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de transfer döneminin bitmesine çok az bir zaman kala çalışmalar hız kazandı. Sarı lacivertlilerde özellikle Edson Alvarez'in yaşadığı sakatlık sonrası orta sahaya takviye yapmak için harekete geçildi. Bu doğrultuda yönetimin, 40 milyon Euro'luk o yıldız için devreye girdiği belirtildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Son dakika haberi: Fenerbahçe, Ganalı stoper oyuncusu Alexander Djiku’nun Spartak Moskova'ya transfer olduğunu açıkladı. -
Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Fenerbahçe forması giyen Cengiz Ünder'i satın alma opsiyonuyla birlikte kiralayan Beşiktaş, transferde hız kesmiyor. Siyah-beyazlılar, ezeli rakibinin bir başka yıldızı İsmail Yüksek'e de talip olduğu öğrenildi. İşte detaylar... (BJK spor haberi)