Fenerbahçe'den TFF'ye Icardi mesajı
Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, Galatasaraylı Icardi'nin Ankaragücü maçında hareketi nedeniyle açıklamada bulundu.
- Fenerbahçe Haberleri
- 21 Şubat 2024, 06:50:12
Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, Galatasaraylı Icardi'nin Ankaragücü maçında hareketi nedeniyle açıklamada bulundu. Kızılhan, ''Sosyal medyada dolaşan rakip tribünlere yapılan hareketin görüntüsü seviyesizlik ve tribünleri sahaya indirme çabasıdır! Tribün çekimi ile her şeyin gözler önünde olduğu bu hareket TFF tarafından görülecek mi? Bu yanlış PFDK'ya sevk edilecek mi? Merakla bekliyoruz…'' dedi.
A.GÜCÜ TFF'YE BAŞVURACAK
Sosyal medyada "Montaj mı değil mi?" tartışmalarına yol açan İcardi'nin görüntüyle ilgili Ankaragücü Kulübü de sosyal medyadan açıklama yaptı. Başkent ekibi, Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi hakkında Ankaragücü tribünlerine karşı yaptığı sportmenlik dışı hareket yaptığı gerekçesiyle disiplin soruşturması başlatılması için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuru yapacaklarını duyurdu.
G.SARAY'DAN SUÇ DUYURUSU
Icardi'nin görüntülerinin montaj olduğunu savunan Galatasaray yönetimi de konuyu savcılığa taşıma kararı aldı. Sarı-kırmızılı yönetimin, ilgili videoyu sosyal medyadan paylaşan, montajlayan ve konuyu gündeme getiren kişiler hakkında savcılık nezdinde harekete geçeceği bildirildi.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Midtjylland'e karşı oynadığı mücadeledeki olaylar nedeni ile UEFA Disiplin Kurulu tarafından 3 ayrı başlıkta cezalandırıldı. İşte detaylar... | Son dakika spor haberleri (FB spor haberi) -
Bu sezon Fenerbahçe ile olan sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen oyuncunun adı çeşitli kulüpler ile anılmaya devam ediyor. İngiliz sol kanat için son olarak İspanya La Liga'dan 2 talip ortaya çıktı. İşte detaylar... | Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri (FB spor haberi) -
ING Türkiye Kupası Finali'nde Fenerbahçe Beko ile Beşiktaş Fibabanka karşı karşıya geliyor. Karşılaşmayı haberimizden canlı olarak izleyebilirsiniz.