HaberlerFenerbahçe TRANSFER HABERİ: Fenerbahçe'de ayrılıklar kapıda! Yıldız isimler topun ağzında
TRANSFER HABERİ: Fenerbahçe'de ayrılıklar kapıda! Yıldız isimler topun ağzında
Bonucci ve Krunic takviyeleriyle transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe'de yabancı sayısı 18'e çıktı. Bu sayıyı azaltmak için harekete geçen sarı-lacivertliler, en az 4 futbolcuyla yollarını ayırmayı hedefliyor. Ayrılık ihtimali bulunan 5 isim var. İşte ayrıntılar...
Trendyol Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray'ın 2 puan önünde yer alan Fenerbahçe, şampiyonluk hedefine kenetlenmiş durumda.
Sezon başında kadrosuna yıldız isimleri kadrosuna katarak iddiasını net bir şekilde ortya koyan sarı-lacivertliler, devre arası transfer döneminde de aynı şekilde hareket ediyor.
Ara transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Kanarya, kadrosunu tecrübeli stoper Leonardo Bonucci ve Milan'ın orta sahası Rade Krunic'i kadrosuna kattı.
Takviyler için transfer çalışmaları sürerken, Fenerbahçe'de gözler bir yandan da gönderilecek futbolculara çevrildi.
Hürriyet'in haberine göre yabancı kontenjanındaki sıkışıklığı çözmek için teknik heyet ile yönetimin yaptığı görüşmeler sonucunda yol ayrımına gidilecek isimler netleşmeye başladı.
Son iki transferle birlikte kadrosundaki yabancı sayısı 18'e yükselen sarı-lacivertlilerde en az dört ismin gönderilmesi şart.
Kanaryanın '9 Şubat'ta bitecek transfer döneminden sonra Futbol Federasyonu'na kadro tescili için yeni isimlerin verilmesi gerekiyor.
Geçtiğimiz nisan ayında çapraz bağ ameliyatı olan Lincoln Henrique sakatlığı atlatsa da yüksek ihtimalle takımdan ayrılacak ilk isim olarak öne çıkıyor.
Öte yandan Luan Peres'in de ikinci yarıda sözleşmesinin dondurulacağı öğrenildi.
Peres, bu sezon sadece 3 maçta forma giyebildi.
Önünde daha formda isimler bulunduğu için forma şansı bulamayan İngiliz oyuncu Ryan Kent de ayrılık ihtimali yüksek olan isimlerden.
Sarı-lacivertlilere sezon başında katılan deneyimli kanat, 15 maçta görev yaptı ve 1 gol, 1 asistlik performas sergiledi.
Bu sezon sakatlıkları nedeniyle takıma çok fazla katkı sağlayamayan Miha Zajc'ın da takımdan ayrılması bekleniyor.
12 maçta görev yapan Zajc, takımına 2 gollük katkı yaptı.
Ayrıca Krunic transferiyle forma şansını azalacağı tahmin edilen Miguel Crespo'nun, beklenen bonservis bedelinin getirilmesi durumunda satılması gündemde.
17 maçta görev yapan Portekizli orta sahanın 1 golü bulunuyor.