Başakşehir - Fenerbahçe maçının VAR'ı açıklandı!

Son dakika spor haberi: Spor Toto Süper Lig'de heyecan devam ediyor. 30. hafta maçında Başakşehir sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Hakem Suat Arslanboğa'nın düdük çalacağı müsabakanın VAR'ı belli oldu. Zorlu karşılaşmanın VAR koltuğunda Mustafa İlker Coşkun oturacak.

Başakşehir - Fenerbahçe maçının VAR’ı açıklandı!

Başakşehir ile Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında kozlarını paylaşacak. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak müsabakada hakem Suat Arslanboğa düdük çalacak. Arslanboğa'nın yardımcılıklarını Ali Saygın Özel ve Kemal Yılmaz yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Murat Erdoğan oldu.
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, kritik maçın VAR'ını da belirledi. Başakşehir - Fenerbahçe karşılaşmasında VAR olarak Mustafa İlker Coşkun görev yapacak.

DİĞER HABERLER